SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR JAS

IBK Lund/Elit
7 - 3
Munka-Ljungby IBK
IBK Lund/Elit7 - 3Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 10 november, 20:00
Plats:Lerbäckshallen A
Serie:Juniorallsvenskan I HJ18   Tabell >>
Samling:18:00, McDonalds området
Aktivitetsinfo: Meddela mig om ni kör direkt senast 14:00 på onsdag. Åker man direkt så är det samling i Lund senast 19:00.

Adress till hallen Öresundsvägen 2.
Inför IBK Lund med Liam Ahlin
2021-11-10 10:05
Liam mot IBK Genarp. Foto: JP Photo

Mot Träslövsläge var han festfixare med 5 assist och ett övertygande spel. Mot IBK Lund vill Liam Ahlin hjälpa laget till 3 nya poäng. Hör hans tankar i intervjun nedan.

Första 3-poängaren kom i helgen mot Träslövsläge när vi vann med 9-6, vad tycker du om den matchen?

Jag tycker vi gör en bra match där vi kommer upp i nivå jämfört med några av de andra matcherna. Samtidigt så känner jag att skillnaden mot de andra matcherna och denna är att vi gör mål på våra chanser vilket gör att självförtroendet höjs och vi kan göra en bättre instats.

 

 

Du själv står för 5 assist i matchen, hur känns din egna form just nu?

Min egen insats är jag väldigt nöjd med. Efter en första period där det gått lite knackigt så tar jag tag i det i pausen och kommer ut och göra två starka sista perioder. Matcherna innan har jag inte riktigt hittat poäng görandet och inte heller kommit upp i den nivå jag velat så det kändes väldigt skönt att det släppte. För min del gäller det bara att fortsätta att göra poäng samt hålla nivån uppe för det är då jag är som störst nytta för laget.

 

Idag väntar en ny ”måstematch” och denna gången borta mot IBK Lund. Vad behöver vi göra för att plocka med oss alla 3 poäng hem?
Jag tror att vi behöver komma upp i samma nivå som mot Träslövsläge. Lund är ett bra lag som efter en svag inledning är i stort behov av poäng. Så det krävs att vi är på tårna från början och håller fokus matchen igenom.  Två delar som jag tycker vi lyckades med senast. Det lutar åt en jämna match där det blir små marginaler som avgör. Marginaler som jag både tror och hoppas är på vår sida!

 

 

Vi önskar Liam och resten av laget lycka till i kvällens match borta mot IBK Lund. Matchen startar 20:00 i Lerbäckshallen A


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer