SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

Munka-Ljungby IBK
5 - 4
Eslövs IBF
Munka-Ljungby IBK5 - 4Eslövs IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 oktober, 16:00
Plats:Munkahallen
Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:15:00
HERRAR DIV.1
Referat: Munka-Ljungby IBK - Eslövs IBF
Seger mot Eslöv
2022-10-22 19:37, HERRAR DIV.1
Tim har precis avgjort matchen Foto Roger Nielsen

Det blev en match i publikens smak, spännande och med vändningar man inte såg komma. Sedan avslutades det med en hemmaseger, då är lördagsglädjen i hamn!

En match som vi lyckas ta ledningen i och faktiskt kontrollera och ha bra grepp om, ända till tredje perioden börjar. Då tillåts Eslöv vända ett ett 1-3 underläge till ledning med 4-3 och plötsligt är de i förarsätet. Då visar vårt "nya unga" Munka att det finns mer att hämta och laget lyckas först kvittera genom Eddie, som då flyttats fram som center. Därefter är det Losell som elegant spelar fram Tim, som kan göra 5-4. Eslöv plockar målvakten och ligger på för en kvittering, men närmre än till några skott som Oskar kan rädda, kommer inte Eslöv. 

 

Det här var en seger som vi behövde och vi är nu sju poäng före Eslöv istället för ett, som det varit vid en förlust. Nu kommer en veckas bra träning innan nästa hemmamatch, då vi gästas av Finspång.

 

Matchfakta här


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer