SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

IBK Genarp
7 - 4
Munka-Ljungby IBK
IBK Genarp7 - 4Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 oktober, 20:00
Plats:Genarps Idrottshall
Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:18:30
HERRAR DIV.1
Referat: IBK Genarp - Munka-Ljungby IBK
Förlust i Genarp & inför Åstorp
2023-10-16 18:33, HERRAR DIV.1
Foto: JP Photo

Genarp borta lär bli en obehaglig överraskning för många lag i år. Med en förmåga att utnyttja sitt momentum till fullo blandat med ett något passivt och ineffektivt MIBK för dagen så åker vi därifrån tomhänta.

Något som är betydligt roligare att prata om är det som komma skall nu på onsdag. Då kommer nämligen Åstorp/Kvidinge på besök till Munkahallen för säsongens första derby.

 

Ett Åstorp med fyra raka segrar i ryggen och ett MIBK med tre segrar och en förlust i ryggen väntas gå en het drabbning i kampen om viktiga poäng.

Intervjuer med båda lagens tränare kommer att publiceras på vägen mot matchstart som den lilla krydda ni kan behöva. Givetvis hoppas vi dock att ni vill avnjuta huvudnumret på plats i Munkahallen, missa inte detta!

 

MIBK-Åstorp/Kvidinge 

Onsdag 18/10

Munkahallen

19:30

 

Om man mot förmodan inte kan se matchen på plats så går det att streama den via följande länk: https://solidsport.com/mibk/games/g/gwxjdlt0

 

 


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer