SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
DAMER DIV. 1

FBC Engelholm D1
4 - 5
Munka-Ljungby IBK
FBC Engelholm D14 - 5Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 februari, 20:00
Plats:Kungsgårdshallen
Serie:Damer Div 1 Skåne   Tabell >>
Samling:19:00
Härlig derbyseger i Kungsgårdshallen!
2020-02-10 10:00
I torsdags var det dags för derby mot Fbc Engelholm. Domaren blåste i pipan 20.00 och matchen var igång.  
Båda lagen började med ett tajt försvarsspel och det bjöds inte på många målchanser i den första perioden. Dock kunde vi ta ledningen med 1-0 efter 13 minuter spelade genom Fia som slog in en retur från Ammes skott.

Andra perioden inleds med att Engelholm kvitterar efter två minuter spelade. Vi lägger in en högre växel och hinner göra både 1–2 och 1–3 innan det har gått fem minuter. Målen görs av Anna och Fia. 1–2 målet var en riktigt pärla då Anna läckert smäller in den på volley, kan vara det snyggaste denna säsongen? Andra perioden bjuder på mer öppet samt tuffare spel och båda lagen åker på varsin utvisning. Anna hinner med sitt andra mål för perioden när det har gått 14 minuter. Andra perioden slutar med en reducering från Engelholm med bara sex sekunder kvar och ställningen är 2–4. 

Inför tredje perioden kändes det stabilt i Munkalägret trots den sena reduceringen. Engelholm vägrar dock vika ner sig och gör 3-4 efter bara 01.51. Här blir det något nervöst men redan i nästa byte tystar Fia hemmapubliken och speakern med sitt 3-5 mål och Agge gör sin andra assist för matchen. Det ska dock hända mer, Engelholm reducerar ännu en gång till 4-5 när det är lite drygt sex minuter kvar. Men vi fortsatte tro på oss själva och spelade stabilt enda in i slutet för att ta hem segern. 

Målgörare: Sofia Henriksson 3, Anna Johansson Modig 2

Assister: Angelica Forsborn 2, Emilia Cleasby, Amelie Uhr

Matchens lirare: Sofia Henriksson och Anna Johansson Modig


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer