SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
DAMER DIV. 1

FC Helsingborg D1
1 - 3
Munka-Ljungby IBK
FC Helsingborg D11 - 3Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 24 september, 20:00
Plats:Helsingborg Arena B
Serie:Damer Div 1 Skåne   Tabell >>
Samling:19:00
Vinst i Seriepremiären!
2019-09-30 17:52
Då var serien igång på allvar och på tisdagskvällen åkte vi ner till Helsingborg för att ta oss an FCH. Efter en jämn match stod vi till slut som segrare med 3-1.
Ett laddat lag tog sig an FCH i Arena B där vi i den första perioden kunde gå ifrån till en 3-0 ledning och där spelet klickade rätt bra.

Andra perioden var inte alls bra från vår sida då vi ofta fastnade i uppspelen samtidigt som FCH gör det bra i deras försvar men tycker vi kan kräva mer av laget i denna period.

Tredje perioden var bättre än andra men ändå inte helt nöjda med prestationen från vår sida och den förlorades med 0-1 efter att vi spelat boxplay och i efterdynaingarna av detta kunde FCH reducera.

Efter en hel helg på cup i Karlskrona och endast en dag mellan tills denna match så är vi glada för de tre poängen trots att kanske i ben och skallarna var helt med.

Målskyttar: Wilma Holmkvist, Sofia Henriksson, Tove Efsing
Assister: Malin Forssell, Emilia Cleasby, Nathalie Britzén Bengtsson

Matchens lirare: Emmy Nilsson, Amelie Uhr, Nathalie Britzén Bengtsson

Nu ser vi fram emot Hemmapremiären Lördag den 5/10 kl.13.30 då IBK Landskrona gästar Munkahallen och vi hoppas vi ses i hallen!

<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer