Referat: Munka-Ljungby IBK - Höllvikens IBF
Vinst med 4-2 mot Höllviken!
2020-02-11 09:33

Höllviken hemma i söndags, ännu en måstematch i ordningen.

Vi kommer med ett stukat gäng med många sjukdomar och skador. Men med den breda trupp vi har och viljan för det här så tar vi oss an matchen på bästa tänkbara sätt.

Det tar 09:14 innan vi genom Anna gör första målet i matchen och glädjen är som alltid enorm. Dock får Höllviken in en reducering bara minuten senare.

Men det skulle inte sänka oss idag utan vi fortsätter äga boll och rullar den inom laget precis som vi blivit instruerade timmarna innan.

Det tar bara några minuter innan vi återtar ledningen till 2-1 genom Alice och 3-1 kom sedan genom vår egna sniper Anna Johannson-Modig.

Men det är inte slut här, vi stänger första perioden genom Artas 4-1 mål och ledningen är ett faktum.

Vi går in i andra perioden med en god känsla och förhoppningar på att trycka på lite till. Men Höllviken står upp bra och chanserna är böljande fram och tillbaka.

Kommer inte riktigt upp på den nivån vi önskar men perioden slutar som den första, 4-1 till vår favör.

Tredje perioden är igång, den speglar tyvärr den andra och spelet är återigen böljande. Höllviken äger lite mer boll och vi ligger lågt men stabilt i vårt försvar med en grym vägg bakom oss i målet. Dock skulle Höllviken sticka upp en sista gång, 18:48 reducerar de till 4-2 och där har vi även matchresultatet. Därmed säkrade vi tre poäng i Munkahallen den här söndagseftermiddag.

Målgörare: Anna Johansson-Modig 2, Alice Sjögren, Arta Tahiri

Assister: Wilma Holmkvist, Fia Henriksson, Angelica Forsborn

Matchens lirare: Moa Norling

Glöm inte att redan nu boka in seriefinalen mot Röke nu på lördag 15/2 kl. 13.30 i Munkahallen!
Vi behöver Ert stöd från läktaren för att knipa kvalplatsen till allsvenskan!