SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Munka-Ljungby IBK
8 - 5
IBK Landskrona
Munka-Ljungby IBK8 - 5IBK Landskrona

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 februari, 16:00
Plats:Munkahallen
Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:14:30
Seger mot Landskrona
2022-02-28 16:45
Jacob har gjort mål Foto Roger Nielsen

Det blev en klar seger mot Landskrona till slut, även om det inte var en match som går till historien för hur välspelad den var. Ibland får man helt enkelt vara nöjd med en vinst.
Det är inte alltid lätt att vara fullt ut motiverad för en sådan här match när man dagen innan blivit klara för kval, eftersom Varla förlorade mot Partille. 

Nu återstår två matcher innan det är dags för kval, första matchen redan på onsdag mot Mölndal. Vi kommer säkert att vara betydligt mer taggade till den matchen då vi har revansch att kräva efter förlusten borta mot dem. Vi avslutar sedan grundseriespelet mot Lund borta i sista omgången, söndagen den 13 mars. Lund som är i läge att kanske  kunna få välja vilket motstånd de vill ha i första kvalomgången. Det återstår två matcher för båda lagen i toppen innan vi vet vilket lag som vinner och därmed får välja.

 

Matchfakta här


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer