SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Mölndals IBF
3 - 2
Munka-Ljungby IBK
Mölndals IBF3 - 2Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 oktober, 16:30
Plats:Aktiviteten A-Hall
Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:15:00
Förlust mot Mölndals IBF
2021-10-10 20:50
William har reducerat till 3-2 Foto Roger Nielsen

Vi blir hårt straffade i första perioden då Mölndal kan göra två mål de första tio minuterna. Andreas Hörberg får lite för enkelt göra bägge målen.

Efter första perioden tvingas vi byta målvakt, så in med Kristoffer, då Oskar fått en smäll mot huvudet i slutet av perioden. Vi jobbar oss in i matchen och kan reducera genom Johan Åkesson efter fin framspelning från Jonathan Olsson.

Vi släpper på bromsen i tredje perioden och ger det en riktig chans, tyvärr lyckas Andreas Hörberg göra sitt tredje mål för dagen mitt i vår jakt på reducering. William Jönsson gör vårt andra mål för dagen när målvakten släpper retur på Max skott. Vi skapar ett antal chanser till kvittering, men bollen vill inte in. Nu deppar vi idag och sedan gäller det att släppa denna matchen och gå vidare.

 

Vi ställde några frågor till Gustaf Nilsson efter matchen.

 

Gustaf det var din första match från start i divison ett, hur var det?

Det var riktigt kul att vara med från start och väldigt lärorikt att få känna på vilket tempo det är i division ett från start. 

 

Är du nöjd med din egen insats?

Idag har jag många sekvenser där jag är nöjd med vad jag presterar, men det finns också många sekvenser där jag måste höja min lägstanivå. Så sammanfattningsvis hade jag kunnat prestera bättre.

 

Varför förlorar vi idag?

Vi förlorar för att vi inte riktigt kommer upp på vår rätta nivå.

 

Matchfakta här:

 


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer