SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Munka-Ljungby IBK
7 - 4
Olofströms IBK
Munka-Ljungby IBK7 - 4Olofströms IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 november, 16:00
Plats:TA NER SARG EFTER MATCH
Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:14:30
Kanonstart på matchen
2021-11-07 20:21
Victor har gjort 5-3. Foto Roger Nielsen

Vi får en underbar start på matchen och leder med 3-0 redan efter 2:19 . Olofström tar timeout och vårt spel kommer av sig.

Olofström kommer sedan mer och mer in i matchen och även om vi äger mycket boll lyckas vi inte få in bollen. Ställningen är 3-2 inför sista perioden.

Det är lite av ett ställningskrig i sista perioden, dock lyckas inte Olofström komma närmare än ett mål ifrån oss och vi lyckas till slut vinna med 7-4 efter ett mål i tom bur av Casper Andreasson.

 

Detta är en match med många ansikten, ännu en gång får vi en väldigt bra start på matchen, tyvärr går vi sedan ner oss en del och har svårt att hitta tillbaka till det fina spelet i inledningen. Återigen vinner vi ändå matchen utan att spela vårt bästa spel vilket i och för sig också är en styrka.

 

Vi fortsätter att jaga lagen i toppen på serien och förhoppningsvis ska vi närma oss lagen däruppe.

 

Vi ställde några frågor till Victor Rickardsson efter matchen.

 

Vilken inledning på matchen, full fart från start!

Ja, precis som mot Halmstad så kommer vi ut med en riktigt bra energi i början av matchen och är samtidigt väldigt effektiva. Skönt att ha två bra starter i rad när det är något som vi inte varit så bra på tidigare under säsongen. 

 

Därefter kommer Olofström nästan ifatt, vad hände?

Det blir en kombination av att vi går ner oss lite, samtidigt som att Olofström backar hem lite mer och spelar mer defensivt. De lyckas få in två bollar samtidigt som att vi inte skapar särskilt mycket under hela andra perioden. 

 

Du fick göra ett idag med, berätta om målet?

Det blev en kontring efter att Uhrberg vunnit bollen längs sargen, han passar in till Åke i mitten samtidigt som jag sticker på borte sidan. Vi blir 3 mot 2 och jag får en bra passning och lyckas hitta en lucka på förstastolpen! 

 

Vi tackar Victor för intervjun!

 

Matchfakta här


<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer