SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Munka-Ljungby IBK
5 - 7
Växjö IBK U
Munka-Ljungby IBK5 - 7Växjö IBK U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 januari, 16:00
Plats:Munkahallen
Serie:Herrar Div 1 SG   Tabell >>
Samling:14:30
Dags för revansch
2019-01-13 10:28
Idag 16.00 är det H1:s tur för match i Munkahallen. Igår vann både D1 och H2 sina hemmamatcher och förhoppningsvis kan även H1 göra det.
Idag 16.00 är det H1:s tur för match i Munkahallen. Igår vann både D1 och H2 sina hemmamatcher och förhoppningsvis kan även H1 göra det idag.

Det är ingen hemlighet att förra veckans match sved rejält. Det var inte bara säsongens första match där Munka tappade alla tre poäng. Det var väldigt tydliga siffror. 14-5 till Olofström. Det är ett resultat som helt klart fick laget att skämmas lite. Denna matchen är dock nu historia och efter lagets möte innan träningen i måndags så har det varit full fokus på dagens match.

Växjö är det som kommer besök. Munka har revansch att utkräva, inte bara för senaste matchen, även för att Växjö är det andra laget som har tagit poäng mot Munka. Det var i andra omgången som Växjö vann med 10-9 efter förlängning. Då hade Munka hämtat upp ett 9-6 underläge sista tre minuterna. 

Veckans träningar har sett riktigt bra ut. Farten och viljan har verkligen funnits där och det är tydligt att laget vill visa att man fortsätt ska vara serieledare.

Matcherna mellan Munka och Växjö är alltid jämna. Ni kan förvänta er en match mellan två topplag som kommer gå all in för vinst, högt tempo och mycket målchanser. Det är även två lag som vill spela innebandy och fokuserar anfallsspelet. Hoppas på en riktigt bra publiksiffra idag, 16.00 i Munkahallen!

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer