SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
DAMER DIV. 1

Munka-Ljungby IBK
3 - 3
FBC Engelholm D1
Munka-Ljungby IBK3 - 3FBC Engelholm D1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 05 november, 20:00
Plats:Munkahallen
Serie:Damer Div 1 Skåne   Tabell >>
Samling:19:00
Kryss i derbyt men fortsatta serieledare!
2019-11-08 19:58
Efter att ha spenderat helgen arbetandes på Kullamannen var det i tisdags dags för säsongens första derby.
8:35 in i första perioden leder FBC med 2-0 efter två kontringar. Vi har inte nått upp till den nivå som önskat men fortsätter att bygga på vårt spel. 11:07 reducerar vi till 1-2 genom Moa Schörling som fint trampar in mot motståndarnas höga slott och avlossar ett skott i borte stolpe, assist av Linda Nilsson. Under perioden höjer vi oss mer och mer fram tills periodpaus. 

Andra perioden startar vi starkare och vid 10:40 får vi emot oss en utvisning där vi håller en stark box. Strax efter boxens slut, 13:28, smäller Linda Nilsson iväg ett skott som sitter i målet med assist av Emmy Nillson. Efter detta målet höjer vi vår nivå ytterligare och vår energi höjs. 17:19 tar FBC återigen ledningen genom ett instick framför mål och därefter ett direktskott. 

Tredje perioden startar och vi är ännu mer taggade, vi höjer kvalitén på spelet ytterligare. 9:13 får vi en straff med oss som Emilia Cleasby lägger, en bra lagd straff där FBC:s målvakt gör en räddning. Därefter dröjer det inte länge innan Moa Schörling sätter sin andra kasse för matchen 10:04 och vi kvitterar. 12:55 in i tredje perioden sker det en kollision mellan fyra spelare där vår spelare Emmy Nilsson tyvärr skadas och ett avbrott i matchen görs. Efter avbrotten går vi in med en bra inställning, energi och vi höjer nivån ännu mer. Detta håller vi perioden ut och därefter väntar sudden death på fem minuter som även den slutar lika efter några vassa lägen. 

Trots det första poängtappet för säsongen står vi kvar som fortsatt obesegrade serieledare med en poäng ner till IBK Landskrona. 

Målskyttar: Moa Schörling 2, Linda Nilsson 
Assister: Emmy Nilsson och Linda Nilsson 

Matchens lirare: Malin Forsell

Nästa match är redan imorgon lördag 9/11 då vi beger oss ner till Höllviken för matchstart kl. 15.30. Om ni inte är på plats i Halörhallen så kan ni följa matchen här: https://innebandy.se/statistik/sasong/37/serie/12016/match/542117

<< Tillbaka

 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer