Samling:12:30
Två vinster i bagaget!
2019-10-08 10:18
Det var äntligen dags för hemmapremiär och vi välkomnade IBK Landskrona till vår kära hall. Vi visste att det skulle bli en tuff och jämn match, därav en del nerver men vi var väldigt laddade och förberedda till dagens match.
Efter en jämn första period, där båda lagen utmanade varandra slutade den 1-1. Vi kände dock att vi hade betydligt mycket mer att ge.

Tidigt i andra perioden tar IBK Landskrona ledningen med 1-2 efter en straff. Det dröjer inte länge till IBK Landskrona får en straff till, men med en stabil räddning höjer det oss i detta läget. Efter ett tag kvitterar vi till 2-2 och tillslut släpper det. Vi vinner andra perioden med 3-1. Nu fick vi bevisat att vi hade mycket mer att ge.

Vår tredje period började starkt då vi fick bra tryck och får in två mål tidigt in i perioden. IBK Landskrona reducerar med två mål, men vi står upp väldigt bra i vårt försvar och tillslut vinner matchen med 6-4.

Matchens lirare: Moa Norling, Maja Birgersson och Emilia Cleasby

Målskyttar: Emilia Cleasby 2, Alice Sjögren, Amelie Uhr, Malin Forsell, Wilma Holmkvist

Assister: Carolina Karlsson, Arta Tahiri, Tina Delin, Angelica Forsborn, Isabella Hellsviken

Två vinster i bagaget! Nu gör vi oss redo för en nya vecka med träningar.
För på fredag den 11/10 möter vi Malmö Fbc 19:30 i Kirsebergs Sporthall. Be there!