SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Åstorp/Kvidinge IBS
5 - 9
Munka-Ljungby IBK
Åstorp/Kvidinge IBS5 - 9Munka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 23 november, 19:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Herrar Div 1 SG   Tabell >>
Samling:18:00
Inför derbyt
2018-11-23 13:30
Bild av peppes_foto
Ikväll, 19.30 spelas det ett glödhet derby i Åstorp. Det handlar om Åstorp Kvidinge IBS som tar emot Munka Ljungby IBK i herrarnas division 1. 
Ikväll, 19.30 spelas det ett glödhett derby i Åstorp. Det handlar om Åstorp Kvidinge IBS som tar emot Munka Ljungby IBK i herrarnas division 1. Detta är även en tidig seriefinal där tvåan tar emot serieledaren. Att det är två topplag som möts är inte så oväntat, det trodde dem flesta. Däremot att Munka ligger före Åstorp efter snart halva serien spelad trodde däremot inte många, då dem flesta trodde Åstorp skulle gå hem denna serien enkelt.

Munka har hittills tagit poäng i alla nio matcher, men idag ställs dem mot det absolut tuffaste motståndet i serien. Det kommer krävas att Munka steppar upp ytterligare något snäpp för att det ska bli poäng även i denna matchen. Flera av Åstorps spelare har rutin från spel i Allsvenskan och ännu högre. Dessutom har dem några riktigt talangfulla och hungriga unga killar i laget. Så sätt är deras lagbygge inte helt olikt Munkas. Dagens match kommer avgöras till det laget som vågar spela sitt spel mest, under 60 minuter. Munka har gjort det mot Lund och Stanstad och lyckats avgöra i tredje perioden, förhoppningsvis går det även mot bättre motstånd ikväll.

Det hade varit kul om halva läktaren hade varit blå, så kom och stötta dem blåa krigarna och ta gärna på er något blått plagg. Det väntas bli fullsatt ikväll, så kom i tid! Åstorp öppnar insläppet 18.15. 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer