SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Willands IBK
vs
Munka-Ljungby IBK
Willands IBKvsMunka-Ljungby IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 26 november, 19:30
Plats:Skånemästerskapen
Semifinal i SKM väntar för H1
2018-11-27 21:25
Efter segern mot Åstorp i fredags kom nästa vinst igår mot Willands i Skåne Mästerskapen (SKM).
Efter segern mot Åstorp i fredags kom nästa vinst igår mot Willands i Skåne Mästerskapen (SKM).
Som ni redan har sett vann Munka fredagens glödheta derby mot Åstorp, på bortaplan. Precis som de senaste två matcherna fick Munka en tuff start och låg under med 2-0 efter första perioden. Årets lag har dock en extrem moral och är vältränade. Munka malde ner Åstorp och i tredje perioden orkade dem inte mer. Seger med 5-9 och Munka har nu drygat ut serieledningen till 6 poängs avstånd.

Under måndagen var det ingen träning som det brukar, utan istället åkte Munka iväg till Kristianstad för att spela SKM mot Willands. Willands som till vardags spelar i division 2, samma serie som Akademi laget. Det var ett sargat Munka som åkte till matchen, endast 10 utespelare och 1 målvakt kom till spel. Willands lyckades ändå inte bjuda upp till något vidare motstånd utan Munka styrde och ställde hela matchen och gjorde lite vad dem ville större delen av matchen. Matchen slutade 5-10 till Munka.

Detta innebär att Munka är framme vid semifinal och kommer där få möta vinnaren mellan Skurup-Höllviken. Givetvis hoppas vi på att Höllviken vinner den matchen så att vi får en hemmamatch mot ett SSL-motstånd, det hade varit en rolig publikmatch att bjuda på.

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer