Innebandylek

Ny säsong för innebandylek
2019-09-09 10:12
Den 30:e september är det dags att starta upp innebandyleken för våra minsta innebandyspelare. Föreningen är väldigt glada över att Cornelia Ågren fortsätter som huvudansvarig för träningarna. Gå in och anmäl ditt barn till vår verksamhet för att var säker på en plats i höst!

MED GLÄDJE OCH STOLTHET GER VI FÖRUTSÄTTNINGAR ÅT ALLA

Är ditt barn född mellan 2014-2015?

Varmt välkommen till MIBK innebandylek i Munka Ljungby!

När: Måndagar kl 16.00 – 17.00 , ca 20 tillfällen per säsong

(Förhoppningen är att vi precis som förra året ska starta upp ytterligare en träning per vecka senare i oktober månad på söndagar. Då med mest fokus mot att introducera klubb och boll. Vi återkommer med info om denna träningen längre fram. )

Var: Munkahallen vid Idrottsplatsen i Munka Ljungby

Säsongsstart: 30:e september

Pris: 650 kr per säsong

Vad gör vi?

MIBK innebandylek handlar om rörelseglädje, lek och enkla övningar. Vi rör oss till musik, indroducerar boll och klubba och har stationer där barnen övar sin motorik. Vi vill att en vuxen per barn är ombytt och deltar aktivt med tanke på barnens låga ålder.

Anmälan görs via följande länk senast den 20:e September!

Vi frågor kontakta Cornelia på cornelia.agren@hotmail.com

På gång