INNEBANDYLEK

Start 20/9!
2020-08-24 11:34

Den 20:e september är det dags att starta upp innebandyleken för våra minsta innebandyspelare.
Gå in och anmäl ditt barn till vår verksamhet för att var säker på en plats i höst!

MED GLÄDJE OCH STOLTHET GER VI FÖRUTSÄTTNINGAR ÅT ALLA

Är ditt barn född mellan 2015-2016?

Varmt välkommen till MIBK innebandylek i Munka Ljungby!

När: Söndagar kl 09.00 – 10.00 , ca 20 tillfällen per säsong

Var: Munkahallen vid Idrottsplatsen i Munka Ljungby

Säsongsstart: 20:e September

Anmälan görs via följande länk.

Missa inte vår klubbdag imorgon 25/8 kl. 18.30 för innebandylek & innebandyskola.

Våra nya samarbetspartners Zone och Klubbhuset kommer finnas på plats och visa upp sitt sortiment.

Denna dag lämnar dem 25% rabatt på utrustning så som klubbor, skor och målvaktsutrustning. Man kan även prova ut storlekar för kläder som finns på MIBK:s klubbshop hos Klubbhuset.

Klubbor och skor kan köpas på plats, produkter från klubbshopen kan beställas på plats och levereras hem någon dag senare.

Vi frågor kontakta Andreas på andreas.becker@mibk.se