DAMER DIV.2

Vinst i seriepremiären
2019-10-13 10:25
Seger I premiären!

Då var säsongen 19/20 igång på allvar med seger i första matchen mot Burlöv HIBF.
Segersiffrorna skrevs till 8-2.

Efter en seg inledning med mycket kamp och där huvudena inte riktigt var med, så har vi ett par individuella prestationer som gör att vi kan ha med oss 3-0 efter första.

Andra perioden börjar med att Burlöv reducerar till 3-1 innan vi tar tag i taktpinnen igen och börjar hitta rätt i vårt spel. Vi börjar med att får mer tryck mot deras mål och målen kommer därefter också, efter andra så står det 7-2.

Tredje perioden fortsätter vi med bra kombinationer och flera heta lägen skapas men vi får bara in bollen en gång i 3 perioden och segersiffrorna skrivs till 8-2. Bra kamp i 60 minuter där det finns mer att hämta inför kommande matcher.

Målskyttar: Matilda Henrysson x3, Emmy Jönsson, Emmy Olsson, Kajsa Laitila, Felicia Beckius, Petra Hilton.
Assister: Matilda Henrysson x2, Matilda Persson x2, Tora Williamsson, Viviana Lundberg, Evelina Nilsson, Frida Holmqvist.

Matchens lirare: Matilda Henrysson

Nästa match spelas borta mot IBK Lund 13/10 kl 16:00

Guldvärvning till D2!!!2020-08-17 20:30
Mitt i veckan match2019-11-12 20:07
MIBK akademi - Willands2019-10-23 21:19
Seger mot IBK Lund2019-10-19 19:08