Seger mot IBK Lund
2019-10-19 19:08
Seger i bortamatchen mot IBK Lund!

Bilarna styrde mot Lund i söndags för match mot just nämde.

Första perioden bjuder inte på allt för mycket från vår sida med dålig energi och bolltempo.
Lund gör första målet för dagen och det kändes som att efter det så börja vi växa in mer i matchen och knappt 1 minut efter deras ledningsmål så kvitterar vi till 1-1. Första perioden slutar också 1-1.

Andra perioden börjar vi äga mer boll och skapar ett par vassa chanser, men bollen vill inte in och när vi gör ett misstag så hugger Lund direkt men Elin i kassen räddar oss ett par gånger om. Men utdelningen kom ändå för oss och vi går till paus med 2-1 ledning inför sista ronden.

Tredje perioden börjar vi hitta ännu mer energi och skapar ännu fler chanser och målen kommer där efter också, vi går upp i en 5-1 ledning innan vi börjar slappna av och Lund kan reducera två gånger om innan slutsignalen går.

Vi tar med oss att vi växer in i matchen och att energin växer matchen igenom.

Målskyttar: Matilda Henrysson x2, Petra Hilton, Emmy Olsson, Emmy Jönsson.
Assister: Evelina Nilsson x3, Thilda Andersson.

Matchens gran: Evelina Nilsson.

Vill även skicka ett krya på dig hälsning till Lunds spelaren som fick avbryta matchen med en befarad bruten handled.

Nästa match spelas hemma mot Willands Ibk 20/10 kl: 18:30.

Guldvärvning till D2!!!2020-08-17 20:30
Mitt i veckan match2019-11-12 20:07
MIBK akademi - Willands2019-10-23 21:19
Seger mot IBK Lund2019-10-19 19:08
Vinst i seriepremiären 2019-10-13 10:25
Träningstider2019-08-06 18:57
Provträningar med D22019-07-08 13:00