DAMER DIV.2

Mitt i veckan match
2019-11-12 20:07

Då var det dags för match igen efter ett lite längre uppehåll och matchflytt så beger vi oss ner mot Lomma på onsdag kväll 13/11 för match just mot Lomma. Efter seger sist med 5-3 mot ett starkt kämpande Västra Ingelstad. Så har vi haft bra träningar med bra stämning och högt tempo.

Matchen mot Västra Ingelstad har vi bra kontroll på tills vi slappnar av det sista minuterna i tredje perioden och Västra Ingelstad reducerar två gånger om. Efter denna match tar vi med oss att vi börjar hitta mer och mer sätt att vinna matcher på.

Målskyttar: Matilda Persson x2, Smilla Ikonen x2, Evelina Nilsson.
Ass: Matilda Henrysson x2, Stephanie ”Mogge” Sandberg, Felicia Beckius.

Matchens gran: Matilda Persson

Missa inte derbyt mot Fbc Engelholm 22/11 19:30 Kungsgårdshallen.

Mvh: Fredrik Svensson

Guldvärvning till D2!!!2020-08-17 20:30
Mitt i veckan match2019-11-12 20:07
MIBK akademi - Willands2019-10-23 21:19