Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
#Vi vill ge förutsättningar
Målvaktscamp 2019

Målvaktscamp 2019: Anmäl NU
2019-01-08 11:00
Efter succén med årets Sportcamp satsar nu MIBK på en tvådagars ”Camp” med fokus på målvakterna. MIBK har en lång tradition av att fostra och förädla målvakter på högsta nivå. En stor del i detta är målvaktstränare DANIEL PÅLSSON. Daniel har tillsammans med landslagets  och FCHs Jonathan Edling tagit fram ett målvaktscamp får att inspirera och utbilda dig som målvakt. 
Tisdagen den 19 februari till onsdagen den 20:e februari genomförs MIBK Målvaktscamp 2019 i Munkahallen. Övernattning sker i vår egen sportstuga och förutom massor av träning blir det aktivteter på kvällen. ”Campen” avslutas med att vi tillsammans ser Jonatan och hans FC Helsingborg ta sig an Pixbo Wallenstam i Helsingborg Arena.

 

I avgiften ingår träning med en av landets främsta målvaktstränare och en av landets bästa målvakter. Frukost (onsdag), Lunch (tisdag och onsdag) och Middag (onsdag), matchbiljetter till FCH – Pixbo, aktiviteter på tisdag kväll samt en helt oförglömlig upplevelse 

 

Fokuset kommer ligga på de tekniska bitarna, främst förflyttningar och positionsspel. Vi kommer också jobba en hel del med specifika matchsituationer.

 

           Daniel "Pålle" Pålsson 

 

 

Årets ”Camp” är öppen för alla målvakter födda 2006 – 2001  

 

Anmälan för du genom att skicka ett mejl på namn och personnummer till marknad@mibk.se

 

BEGRÄNSAT MED PLATSER SÅ FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

 


Nyhetsarkiv
Målvakts Campen 20192019-02-19 14:32
FULLT! 2019-01-25 07:13
 
Stötta oss!
Sponsorer