Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Barncancerfonden Södra

Köp vår speciallott - hjälp Barncancerfonden Södra
2020-02-12 13:00
Nu har vår nya egendesignade lott kommit till hallen
Nästa steg i arbetet mot att samla in pengar till Barncancerfonden Södra är en egendesignad lott som vi tagit fram tillsammans med Sportlotteriet. Lotten kostar 50kr och 10% går direkt till Barncancerfonden Södra. Skulle vi sälja slut på alla 2000 lotter vi tagit hem så kommer föreningen skänka ytterligare 10%, alltså totalt 20% av lottens kostnad. 

Förutom chans att vinna priser på själva lotterna så finns där även fyra olika rabattkuponger på baksidan av varje lott hos Colorama, ICA i Munka-Ljungby, Intersport Ängelholm och Coop i Ängelholm. 

Lotten finns redan nu att köpa hos kansliet, samt i kiosken när den är öppen. 
 

Nyhetsarkiv
Nu kör vi igen!2019-12-13 16:01
Tack!2019-03-05 13:15
VI GJORDE DET!!!2019-03-03 19:24
Onlinebud stängt!2019-03-03 09:05
Tomas & Tomaz2019-03-02 14:12
Tidsprogram Söndag 3/32019-03-01 10:12
Reportage i HD!2019-02-25 18:22
Barncancerfonden Södra2019-02-07 10:52
 
På gång
Stötta oss!
Sponsorer