Sommarsnack - Anders Pålsson, JAS
2019-07-15 16:09

Sommarsnack har tagit sig vidare i lägesrapporterna genom föreningen och stannat till vid Anders Pålsson som är ingår i ledarstaben för juniorerna. Anders som är en stor klippa för hela föreningen och gör ett jättejobb både med och för killarna i JAS laget.

Vi tänkte kolla av stämningen i truppen, hur semestern spenderas och om eventuella elcykeln kommer användas.

Hej Anders, hur står det till med dig denna dag?

- Gött det är Måndag och SEMESTERN har precis börjat.

Ny och spännande säsong är i antågande för JAS laget och denna säsong med ett väldigt intressant samarbete med Örkelljunga IF, kan du förklara detta samarbete med Örkelljunga lite mer hur det kommer fungera?

- De båda föreningarna har som mål att ge unga (16-22 år) innebandyspelare

bästa möjliga innebandyutbildning. Målsättningen är att kunna göra det tillsammans, med spelarens och föreningarnas bästa i fokus. Så i år är det 3 st killar som kommer att lira JAS med oss .

Sommarträningen är i full gång och enligt uppgifter till Sommarsnack kör ni på rätt hårt just nu, hur är statusen på truppen?

- Stämmer Vi kör på för fullt nu i JAS och alla ger allt på varje och träning och gör sitt bästa vilket är väldigt härligt att se. Vi kommer att köra på framtill Outdoor med enbart JAS-träningar för att få ihop truppen sedan tar vi oss in i hallen. Som det ser ut nu så är truppen 17st utespelare och 3st målvakter.

Enligt obekräftade uppgifter väntar strax semester för din del och det känns ju spontant som att du är lite av en husvagnsmänniska, hur ska semesterdagarna spenderas?

- Japp, första semesterdagen är idag :). Stämmer faktiskt rätt bra, har campat en del när barnen var små. Mycket sol, strand o bad samt träffa vänner och bara njuta och ladda batterierna fram till hösten då allt drar igång.

Grillfest hemma hos Pålssons, vad grillas?

- Favoriterna är många men Spareribs, Rostbiff i bit samt egen varmrökt lax står högst upp på listan.

Föregående säsong med en trupp med nästan bara killar födda -01/-02 som även i år får spela JAS, där man skaffade sig en hel del rutin och slutade i mitten av tabellen, vad kan vi förvänta oss av säsongen som kommer?

- Det var lärorikt för oss alla på olika sätt, som vi kommer att ha hjälp av till kommande säsong. Kommer att vara många bra matcher med mycket fart och fläkt, samt att ha kul på vägen kommer att vara vår nyckel i år (tror att Niclas kommer att ha några ess i rockärmen också).

Med en bakgrund inom hockeyn och en del utvisningsminuter på samvetet, hur kom det sig att det blev innebandy för din del i MIBK?

- Ah vet inte var denna info kommer ifrån… Att det blev innebandy har jag min kompis Kimme att tacka för, när han tyckte att min son Eric som 6-åring skulle testa innebandy. Som sedan ville att jag skulle hjälpa till som tränare. Att det blev MIBK är genom en sammanslagning mellan två klubbar för 6 år sedan och sen trivts så bra att man blivit kvar inom föreningen.

Det har inkommit uppgifter på att du (som oss alla) blir äldre för varje år och att du har funderingar på att köpa en elcykel då man inte behöver trampa så mycket själv, kan du bekräfta detta och kommer den användas eller vara garageprydnad?

- Kommer det in en elcykel i detta hemmet så kommer nog Sarah lägga vantarna på den direkt J.

Som avslutning på denna lilla intervju får du försöka se in i framtiden om vilka lag som får ta på sig guldhattarna i SSL 19/20, dam respektive herr?

- Damer: IKSU, Herrar: Storvreta

Vi tackar Anders för att han tog sig tid till ett sommarsnack och önskar ett stort lycka till under kommande säsong samt en härlig sommar.

På gång