Sommarsnack - Max Drangnér, H1
2019-08-05 11:14

Solen gassar från en klarblå himmel och Sommarsnack har tagit sig fram till MIBK backen Max Drangnér som gjorde stor succé i sin första riktigt hela säsong med H1.

Med ett fruktat skott från vänsterbacksposition samlade han ihop hela 33 poäng varav 20 mål och 13 assist på 22 matcher föregående säsong.

Vi tänkte kolla av status i gruppen, hur sommaren spenderas och fördjupa oss mer i det fruktade dragskottet.

Hallå Max, hur står det till med dig?

- Hej, Det är bara bra!

Enligt uppgift är det just nu lite semester i sommarträningen, men hur har statusen varit på träningar och trupp?

- Det har varit bra uppslutning på träningarna, några har varit bättre än andra. Träningspassen har varit riktigt bra, roliga pass med mycket tävling i det vi gör vilket ger att alla kör 100% hela tiden.

Föregående säsong som var en stor framgång både för egen del men också som lag då ni vann division 1 södra götaland för första gången men inte lyckades att ta sig igenom kvalet, vad är lärdomen och hur ser du på kommande säsong?

- Oj tuff fråga.. en lärdom är väl att vi måste fokusera på enbart en match i taget och lägga allt krut där, kändes som vi redan tänkte på vad vi skulle göra mot Åstorp när vi spelade mot Olofström.

Denna säsongen blir spännande som vanligt, unga spelare som vill visa att dem ska ta en plats i laget.

Det har varit både sol och regn hittills denna sommar men vad gör du helst för att njuta av sommaren?

- Golf har blivit en rätt bra sommaraktivitet så är väl en av favoriterna.

20 mål från nummer #20 förra säsongen är ju väldigt bra och allt som oftast var det ett hårt dragskott från bakre regionerna, hur kommer det sig just dragskottet är så vasst?

- Det måste vara klubborna som gör det! Har väl lagt ner rätt mycket tid på att skjuta efter träningarna och har alltid varit glad för att skjuta (kanske lite för mycket ibland).

När vi ändå är inne på skott så har det inkommit obekräftade uppgifter på att ditt slagskott har rätt mycket mer att önska, hur ser du på dem uppgifterna?

- Är väl inte världens bästa :), men man kan inte vara bäst på allt, man har alltid något man kan bli bättre på.

När det vankas grillkväll med vänner och bubbelvatten, vad grillar du helst då?

- Vänner, bubbelvatten och grill kan ju vara det bästa på sommarkvällarna! Har två favoriter där, en enkel fläskfilé med lite go marinad eller laxpaket!

Som avslutning på denna lilla intervju får du försöka se in i framtiden om vilka lag som får ta på sig guldhattarna i SSL 19/20, dam respektive herr?

- Är inte så intresserad av innebandy utanför planen men hört att FCH kommer bli tunga i år, på Dam tror jag det blir Mora.

Vi tackar Max för att han tog sig tid till ett sommarsnack och önskar ett stort lycka till under kommande säsong samt en härlig sommar!

På gång