SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

Lyckad första turnering
2020-01-02 11:52
"110% hets bror" har precis vunnit finalen i F14
24H Floorball Intense har funnits i flera år, men detta var första året sedan MIBK tagit över arrangemanget. Vilken succé det blev!

Tidigare har turneringen spelats i Ängelholm och Kungsgårdshallen, men detta året valde vi att lägga den i Munkahallen och göra turneringen något mindre än vad den varit tidigare. Detta för att vi inte hade någon erfarenhet och ville inte göra det större än vad vi visste att vi skulle klara av. 13-20 funktionärer var hela tiden på plats där alla hade någon anknytning till våra olika seniorlag. 

Ca 300 spelare deltog i turneringen och nästan 500 åskådare var någon gång i hallen och kollade på innebandy. Under 24 timmar spelades det innebandy i Munkahallen och det blev en mycket lyckad turnering. Spelare, ledare, domare, publik och funktionärer gjorde detta till en trevlig och rolig turnering.  STORT TACK till er alla för detta!

Nu ska vi utvärdera 2019 års turnering för att kunna öka och göra 2020 turnering ännu bättre.

Vi önskar er alla ett Gott nytt år!

 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer