SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

En förenings vikt och styrka i utmanande tider.
2020-09-12 16:07

MIBK vill tacka alla medlemmar, föräldrar, syskon, supportrar och samarbetspartners för ert engagemang och för att ni gör vår förening till det den är. Styrkan av att vara många och engagerade såg vi tydligt när Corona-krisen kom och vi på kort tid lyckades mobilisera oss och bygga fyra uteplaner.

Detta trots kommunens ovilja att stötta detta projekt och möjliggöra meningsfulla aktiviteter för ortens ungdomar.

 

Idén att bygga uteplaner kom från en av våra många engagerade föräldrar och efter det tog det inte lång tid innan vi tagit beslut att göra detta trots en potentiell kostnad på ca 60 000 kr. Från Ängelholms kommun fick vi som svar att vi kunde söka pengar hos RF för detta och att kommunen inte ville bidra med något. Då kontaktade vi lokala företag för att få hjälp ekonomiskt och med transport av planerna. Det är glädjande att dessa företag ser vikten av att vi kan erbjuda våra barn och ungdomar fortsatt idrottsutövande.

När planerna var på plats, byggde vi med er hjälp och ert engagemang hela området på en förmiddag. Ni är underbara!

 

Från föreningens sida var det självklart att vi skulle erbjuda närliggande innebandyföreningar möjlighet att träna gratis på planerna, detta då vi tycker att det är viktigt att hjälpas åt och ge så många ungdomar som möjligt en möjlighet till fortsatt idrottande i dessa tider. Det fanns också i vår plan att det alltid skulle finnas minst en plan ledig för spontanidrott.

 

Det är glädjande att se hur planerna används av två olika skolor under dagtid och hur tillströmningen av ungdomar har ökat till fritidsgården tack vare planerna. Detta i kombination med fotbollens aktiviteter och deras nya padelbana gör området levande och positivt för våra barn och ungdomar i dessa underliga tider.

 

Stort tack till er alla och till:

Munka IF, Leeman&Olsson, Backahill, Melin Förvaltning, Mörarps frystransport, Hiway event, Akea


Nyhetsarkiv
Utomhusbanorna2021-05-12 15:40
Bokning planer2020-05-04 11:20
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer