F06/07/08

Sista träningsmatchen spelad
2020-09-21 12:00
På söndagen mötte vi FC Helsingborg som denna säsongen kommer spela i Flickor C. Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff match och det blev det. Slutresultatet skrevs till 6-11 men det viktiga idag var att vi skulle få så många bitar som möjligt i offensiven till att stämma. Det måste vi säga att det gjorde det också.

Vi hade både ribbskott och stolpskott och skott som gick över målet. Totalt sett så var det en jämn match där FCH var bättre framför mål och gjorde mål på sina lägen. Som sagt, det viktiga idag var att vi skapade lägen.

Glädjande är att vi haft 8 olika målskyttar under våra träningsmatcher. Vi kan hota från flera håll vilket är viktigt när vi går in i serien.

Målskyttar: Tella Gille 3, Olivia Herrström, Hanna Lindstedt och Filippa Johnsson.

Nu väntar två veckors träning innan vi den 4/10 åker till Båstad för premiären.