Äntligen match igen!
2021-06-20 19:50

Idag så var det äntligen dags för en match igen. 246 dagar sedan senast. Förvisso en träningsmatch men ändå ett annat lag på andra sidan att mäta krafterna med.

Vi åkte till Häljarp för att möta våra seriekonkurrenter (hann aldrig mötas säsongen som gick) nästa säsong. På förhand var det lite ovisst då vi saknade 6 tjejer av olika anledningar. Alla som var med var dock grymt sugna och det största orosmolnet var nog värmen.

Ganska tidigt i matchen så tar vi ledningen. Vi spelar ganska bra under första perioden och är starka på bollen. De gånger Häljarp har bollen så håller vi dom till mindre farliga ytor och när dom skapar något av värde så har vi en trygg målvakt. Vi gör ett mål till i första perioden och vinner den med 2-0.

Andra perioeden så spelar vi lite sämre. Kanske beroende på att vi ändrar i femmorna och byter målvakt mitt i. Eller så spelade bara vår motståndare bättre. Vi gör ändå två mål framåt och släpper bara in ett bakåt så även denna perioden vinner vi.

Tredje perioden så försöker Häljarp att forcera men känslan är ändå att vi får dom dit vi vill och att vår målvakt finns på plats när vi släpper förbi motståndaren. Vi har bra koll på perioden och vinner den med 3-0. Sammanlagt 7-1 i Munkafavör.

Mycket var positivt men framförallt har skottäckningarna fastnat på näthinnan. Fortsätter vi med det så blir vi svåra att göra mål på.

Målskyttar: Amanda Viktor 2, Emelie Bjärenstam Otzen 2, Tilda Stensson, Alma Karlsson samt Hanna Lindstedt

Förlust mot Lund2022-11-18 14:00
Bjärred borta blev bra!2022-11-01 15:34
Seger mot Båstad!2022-10-21 11:12
Seger i premiären!2022-10-13 15:35
Två kryss2022-03-25 12:45
Seger mot Åstorp2022-03-10 15:41
Seger i Landskrona!2022-02-14 11:01