Andra raka segern!
2021-11-11 14:29

Tredje matchen i serien och andra bortamatchen. Då kom också andra raka segern.

Vi åkte till Bjärred för att möta ett av seriens bästa lag (på förhand åtminstone men mest troligt också när serien är färdigspelad). Det är en jämn match som präglas av att vi får ha mycket boll då Bjärred gärna drog sig tillbaka och satsade på kontringar.

Med bara 5 sekunder kvar av första perioden så bjuder vi lite olyckligt på ett mål och därmed 1-0 i paus. I andra perioden så gör Bjärred även 2-0 efter 10:10 spelat. En fin prestation av deras spelare. Fast istället för att bli nedslagna så är det precis som om vi bestämmer oss för att öka tempot och dryga tre minuter senare så gör vi 2-1 på en soloprestation av Tella Gille som avslutas med en backhand lågt vid första stolpen.

I början av tredje så är det ett högmotiverat lag som går ut och rivstartar. efter 1:30 gör Alma Karlsson 2-2, även det på en backhand vid första stolpen. Endast 1 minut och 2 sekunder senare så gör Tilda Stensson mål på en retur efter ett frislag i slottet. Vår offensiv kommer av sig en del då Alma Karlsson får två minuter på botbänken för en tackling mitt på plan. Ingen kritik mot domarna i denna matchen men en typisk situation som aldrig gett en utvisning om det varit killar som spelat. Här måste alla domare steppa upp och använda samma regelbok oavsett vem som spelar. Vi släpper inte in något mål under utvisningen och resten av perioden spelas av på ett sätt som imponerar på en tränare.

Segern tycker jag ändå är rättvis till slut då vi utöver målen även har några rungande skott i stolpe och ribba.

Målskyttar: Tella Gille, Alma Karlsson samt Tilda Stensson

Match igen på söndag mot Landskrona som ännu ej har förlorat någon match.

Förlust mot Lund2022-11-18 14:00
Bjärred borta blev bra!2022-11-01 15:34
Seger mot Båstad!2022-10-21 11:12
Seger i premiären!2022-10-13 15:35
Två kryss2022-03-25 12:45
Seger mot Åstorp2022-03-10 15:41
Seger i Landskrona!2022-02-14 11:01