Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRJUNIORER 18

Höllviken - Munka Ljungby
2018-03-03 21:00
Idag kunde man känna spänningen i luften både på plan och läktare. En viktig match i seriespelet. En vinst eller förlust i denna matchen kan avgöra slutresultatet för serien.

Simon står i mål i första halvan av matchen. Spelet börjar och killarna tar kontroll på bollen och passar den lugnt mellan varandra. Snabbt blir det en öppning. Liam A sätter en perfekt pass till Pontus och pang 0-1 efter 42 sekunder. Känns bra att tidigt ta ledning i matchen. Killarna fortsätter att hålla i bollen och spelet känns kontrollerat.  Höllviken får dock en möjlighet och reducerar till 1-1 efter 4:31. Ställningen blir kortvarig då Pontus åter målar med hjälp av Liam A. 1-2. 5:04. Spelet är jämt men tufft. 11:12 reducerar åter Höllviken till 2-2. Men bara kort tid efter är Munka på gång igen och gör två snabba och säkra spelmål. Eliot med assist av Pontus sätter 2-3, 11:25 och direkt efter utökar Liam A med assist av Pontus till 2-4, 11:44. Psykologisk viktiga mål.

Period2
Andra perioden är jämnare. Dock är spelet tufft men killarna håller kontroll både på humör och boll och kämpar på. Höllviken reducerar till 3-4, 3:45. Spännande period med många chanser men inget som ger resultat för något av lagen. Sista minut så målar Liam A igen med assist av Pontus, 3-5.

Perido 3
Tredje perioden så ökar Höllviken tempot och efter drygt 3 minuter reducerat man åter. 4-5. Men målskillnaden utökas kort därefter igen då Simon K med assist av Kian utökar ledningen till 4-6. Spelet är tufft och fysiskt och irritationen stiger på plan. Detta resulterar till att Liam A får en utvisning för protest 5 minuter in i perioden. Det blir lite rörigt i Höllvikens zon under utvisningen och då passar Linus på att putta in en boll och utöka ledningen med ytterligare ett mål. 4-7.
Kort därefter reducerar Höllviken till 5-7 sex minuter in i perioden. Spelet är fortfarande tufft och spelet är lite nervöst. Albin får en utvisning för hårt spel sju minuter in i perioden. Killarna klarar av utvisningen och nu gäller det bara att hålla ut de sista minuterna. Höllviken ligger på och kämpar på vilket ger resultat. Tre minuter innan matchslut reducerar åter Höllviken till 6-7. Spänningen är hög men killarna försöker lugna ner spelet och ta kontroll över bollen de sista minuterna. Flera chanser dycker upp men Oscar har spikat igen målet och gör en otrolig räddning i sista minuterna då vänster handen når en boll som annars hade suttit i krysset.

Matchen slutar 6-7

Det var en bra och spännande match Ni bjöd på idag killar. Bra jobbat.