Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.3

Nollade i Skurup!
2016-12-03 14:14

Efter en dags jobb var det dags att slänga sig i bilarna för att ta de 12 milen söderut till Skurup. Väl på plats var vi en tunn trupp så undertecknade fick själv byta om så att vi hade 12 utespelare och 1 målvakt tillgängliga. Förutsättningarna kunde alltså varit bättre. Vi börjar dock matchen ganska bra och tycker att vi har spelet första halvan av perioden. Men efter en fin prestation av deras bästa spelare Jacob Gullberg och ett individuellt misstag från vår sida kommer vi aldrig in i matchen igen.  När klockan ljuder för 20 spelade minuter har Skurup lyckats dra ifrån till 4-0.

Jag tycker ändå att vi lyckas inge lite hopp hos varandra och vi inser allihop (tror jag) att det finns alla möjligheter att vända detta underläge med tanke på starten av matchen.  Oskärpa och en fantastisk målvakt hos bortalaget gör att vi inte lyckas få in bollen och efter knappt halva andra gör de även 5-0 och luften går helt ur oss. De gör inom loppet av ca 3 minuter ytterligare 3 mål och matchen är helt körd.

Inför tredje pratar vi om att göra en bra sista period och försöka ta med oss något positivt från Skurup. Vi förlorar även tredje perioden med 3-0 och utskåpningen 11-0 är ett faktum.  Vi gör tyvärr väldigt många individuella misstag som gör att vi tappar bollen på fel ställen på planen. Det enda positiva vi tar med oss från denna match är att vi trots trötta kroppar faktiskt kämpar och sliter för varandra sista 20 minuterna när matchen är avgjord. Vi har dock lämnat denna match kvar i Skurup och laddar nu inför att göra en bra prestation på måndag när SSL laget Höllviken kommer till Munkahallen. Jag kan inte lova en seger men kan lova ett blått lag som kommer kriga i 60 minuter.

Hoppas ni ta möjligheten att se SSL stjärnor på plats i Munkahallen på måndag kl 19.30.