SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HJ18/P16

USM- Regionsslutspel på hemmaplan
2023-02-02 17:00

BOKA IN!!!!! Söndagen den 5:e Februari då det spelas riktigt fin innebandy i Munkahallen. MIBK har tagit sig till Regionsslutspel i årets USM. Fyra lag gör upp om två platser till slutspelet i Falun senare i vår. Där gör lagen upp om att blir SVENSKA MÄSTARE. Att vi dessutom får spela detta kval på hemmaplan i Munkahallen gör att ni INTE FÅR MISSA DETTA! Så på söndag ska alla till hallen och hjälpa MIBK till en historisk framgång.

 

Kiosken står redo med både det ena och det andra. Det kommer att grillas korv och hamburgare, det kommer att finns våfflor med grädde och sylt. Kom och titta/heja på innebandy, stötta föreningen genom att äta lunch eller fika samtidigt. WIN WIN

 

Spelschema för dagen:

09.00 MIBK – IBK Lund

10.15 Växjö IBK – Öjaby Sport IBK

12.30 IBK Lund – Öjaby Sport IBK

13.45 MIBK – Växjö IBK

16.00 Växjö IBK – IBK Lund

17.15 Öjaby Sport IBK – MIBK

 

Nedan kan du läsa lite kort om motståndet…

 

 

IBK Lund

Ett lag som slog ut favoriten Malmö FBC i förra kvalet. Imponerade stort och kunde genom ett oavgjort resultat mot IBK Genarp vinna gruppen och ta sig vidare. Totalt tre spelare som representerat Skånelaget där kanske Olle Grip är den stora stjärnan. Ett grymt skott och en svårläst spelstil gör Grip till hot för alla lag.

 

Växjö IBK

Ett lag och en förening med stora traditioner och kommer säkert med en stor och jämnstark trupp. Efter att man tappar stjärnan Oliver Mendoza till RIG inför säsongen har andra fått kliva fram. Ett starkt lag som kommer att vara favoriter att ta sig vidare. Växjö gick obesegrade genom sin kvalgrupp.

 

Öjaby Sport IBK

Sensationslaget Öjaby kommer till Munka Ljungby efter att slagit ut en av USM favoriterna CL98. Ett giftigt lag som har en rad matchvinnare. Emil Fyhrman  och Fabian Kejder är två av flera spelare med spets. Två insläppta mål på två matcher mot bra motstånd vittnar om en fin defensiv.

 

VARMT VÄLKOMNA TILL MUNKAHALLEN PÅ SÖNDAG!


Nyhetsarkiv
Äventyret över!2023-04-02 15:23
Redo för USM2023-03-30 14:42
Succé i USM kvalet2022-11-16 13:09
Klart för KVAL i USM!2022-11-09 15:45
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer