SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Goalie Academy 2019

Vad gjorde att vi lyckades skapa ett grymt målvaktsläger? För det gjorde vi.
2019-11-02 12:00
Thore Olsson
Sommaren 2019 startade vi en arbetsgrupp med instruktörer och ledare som dagligen engagerar sig i ungdomsidrotten. Arbetsgruppen bestod bland annat av ledare som är instruktörer till några av de bästa målvakterna i Innebandysverige. Målvaktstränare som tränar SSL-målvakter flera dagar i veckan. Detta är ledare som brinner för sin uppgift och med sitt engagemang och energi skapar en dynamik och lust till att göra något som i början kan te sig omöjligt.

Min största oro innan arbetsgruppen skapades var att få ihop tillräcklig många instruktörer som brinner för målvaktens roll. Jag hade satt ribban högt kring vad jag ville uppnå med lägret. Redan vid första mötet med arbetsgruppen fick jag en trygghet i att detta gänget har ett otrolig erfarenheter kring målvaktens roll i kombination med ett stort kontaktnät med instruktörer och innebandymålvakter i de högre serierna i Sverige.


Det är en otrolig värmande känsla och lycka som sprider sig i kroppen när man får ihop en arbetsgrupp som bara sprudlar av energi och vilja att göra något utöver det vanliga. Redan vid andra mötet har idéer från första mötet formaliserats och är redo för att förverkligas, för att sedan ta tag i nästa uppgift och bara leverera gång på gång.


Med dessa förutsättningar kan du skapa ett läger med förutsättningar att lyckas och uppfylla önskan om att få till ett grymt målvaktsläger

 

Jag vill rikta ett stort tack till alla ledare, spelare och föräldrar som bidrog med sin kunskap och engagemang för att ge målvakterna ett oförglömlig läger helt inriktat på innebandymålvakten.

 

Utvärderingsformuläret gav oss bekräftelse på att vi lyckades. Vi genomförde ett grymt målvaktsläger.


/

Thore Olsson

Intitativtagare till Goalie Acacemy

 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer