Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
F06/07/08

Tredje trepoängaren!
2021-11-18 14:03

Tre mål blev det också i matchen mot Landskrona hemma. Seger med 2-1 när den feta damen sjöng.

Vi började i ett högt tempo och försökte göra ett snabbt mål för att få medvind direkt. Ägde bollen gjorde vi och vi skapade även chanser men vi mötte ett lag som var skickligt på att täcka skott och som låg rätt i positionerna. Efter 9:45 får Landskrona en utvisning för slag. Det tar bara 23 sekunder så har vi släppt in ett mål efter bolltapp på mitten och ett fint avslut av Landskronatjejen. Vi fortsätter att skjuta mycket men kanske i fel lägen för vi gör inga mål, trots ytterligare ett powerplay.

Andra perioden ser ut som den första, vi äger bollen och skapar mycket halvchanser men Landskrona fortsätter att ligga rätt i försvaret.

I periodpausen inför tredje perioden så pratar vi om att vi behöver komma förbi första skottäcket innan vi tar avslut. Tjejerna som är grymt anpassningsbara lyssnar och efter 4:43 kan Amanda Viktor göra 1-1 på ett direktskott efter en fin pass av Alma Karlsson. En frislagsvariant lite senare lurar en Landskronaspelare till att röra sig för tidigt och blir utvisad för felaktigt avstånd. I detta powerplayet så gör vi äntligen mål. Efter en knapp minut i PP så får Filippa Herrström fram bollen till Alma Karlsson som fri på bortre stolpen kan lägga in bollen i mål. Efter det så väntade vi oss en anstormning av Landskrona men vi klarar av att hålla i bollen på ett bra sätt och kan spela av tiden och ta tredje raka.

Plus till domarna som vågade blåsa för slag.

Målskyttar: Amanda Viktor samt Alma Karlsson

Förlust mot Lund2022-11-18 14:00
Bjärred borta blev bra!2022-11-01 15:34
Seger mot Båstad!2022-10-21 11:12
Seger i premiären!2022-10-13 15:35
Två kryss2022-03-25 12:45
Seger mot Åstorp2022-03-10 15:41
Seger i Landskrona!2022-02-14 11:01