F06/07/08

Förlust mot Gårdarike (igen)!
2022-01-21 10:16

I lördags var det dags för att starta upp serien igen efter julledighet. En ledighet som egentligen skulle avslutats med Gothia Cup men som tyvärr inte blev av. Vi spelade istället två träningsmatcher, den ena mot Båstad, som slutade med förlust och den andra mot Gantofta som vi kunde vinna.

Matchen mot Gårdarike startade lite trevande från båda lagen och efter 6:41 tar Gårdarike ledningen. Vi kvitterar mindre än två minuter senare genom Tella Gille. Ännu kortare tid, nämligen bara 36 sekunder senare, så gör Gårdarike mål igen. Innan perioden är slut så kan vi kvittera igen. Mål av Tilda Stensson på en fin passning från Amanda Wiktor. 2-2 i paus och frustrerade spelare som tycker att vi kan bättre.

I inledningen av andra perioden för Gårdarike två mål och vi behöver ta en timeout. Efter timeouten så spelar vi bättre och efter 11:04 kan Hanna Lindstedt göra mål.

Tredje perioden är knappa sex minuter gammal när Gårdarike återigen går upp i en två-målsledning. Tella Gille snor bollen på mittplan och sprintar ifrån försvaret och kan göra ställningen till 5-4 efter 7:19. Vi försöker göra en push men lyckas inte göra fler mål.

Grattis till Gårdarike som har blivit vårt bogey team.

Målskyttar: Tella Gille 2, Tilda Stensson samt Hanna Lindstedt

Förlust mot Lund2022-11-18 14:00
Bjärred borta blev bra!2022-11-01 15:34
Seger mot Båstad!2022-10-21 11:12
Seger i premiären!2022-10-13 15:35
Två kryss2022-03-25 12:45
Seger mot Åstorp2022-03-10 15:41
Seger i Landskrona!2022-02-14 11:01