Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:18:00
Storseger mot Halmstad
2021-11-04 23:00
Casper har gjort mål Foto Roger Nielsen

En match med många ansikten. Vi börjar bra och håller ett högt tempo och då hänger inte Halmstad med riktigt. Detta gör att vi kan gå ifrån till 4-1 innan klockan hunnit ticka till sex minuter.

Halmstad tilllåts reducera innan vi går till pausvila med 6-2. Det gör vi med fem olika målskyttar, den som lyckats göra två mål är Joel Skog.
Vi lyckas inte sätta upp lika högt tempo i andra perioden och vi förlorar den med 0-1, trots att vi får avsluta med spel fem mot tre.
Vi inleder sista perioden med fem mot tre, men lyckas inte utnyttja det, utan släpper in ett mål istället. Trots att ställningen nu är 6-4  känns det inte som om vi ska tappa det. Två nya målskyttar i matchen presenterar sig istället , det är Elias och Victor som ser till att utöka ledningen. Halmstad plockar målvakten men det hjälper dem inte, utan vi gör ytterligare två mål och matchen slutar med seger 10-4.

Nu laddar vi till söndag då vi återigen har hemmamatch, denna gången mot Olofström.