Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:15:00
Förlust mot Olofström
2022-10-04 12:41
En av få gånger vi firade ett mål. Foto Roger Nielsen

En bedrövlig start på matchen gjorde att vi fick en tung uppförsbacke som vi aldrig lyckades att ta oss upp för.

Olofström var mycket hetare än oss i starten av matchen och utnyttjade sina chanser betydligt bättre än vad vi gjorde, vi har svårt att sätta dit bollen. De arton första minuterna av andra perioden är det vi som äger matchen, dock utan att lyckas göra mål. Sedan gör Olofström två snabba mål i slutet av denna periden och istället för att stå 1-4 står det plötsligt 1-6. Vi orkar inte resa oss från det i sista perioden och även om vi äger mest boll, så vet ju Olofström att de har många mål till godo.

Det blir till att ta nya tag och kämpa vidare.