Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:15:00
Oavgjort mot CL98IC
2023-01-22 10:47
Max har precis gjort 3-3 Foto Roger Nielsen

Tyvärr var vi inte riktigt på tårna ibörjan av matchen och Cl98 kunde alldeles för enkelt ta ledningen med 0-2  innan ens minuten hade gått.

Vi kämpar oss sedan in i matchen och skapar ett antal chanser, i den trettonde minuten kan Liam Ahlin reducera i sin debutmatch för H1.

Vi går till pausvila med resultatet 1-2, efter den olyckliga starten.

Andra perioden slutar 1-1 efter att två mål görs på snabba omställningar.

I tredje perioden jagar vi kvittering och CL98 skapar inte så många målchanser. Vi är lite inneffektiva, samtidigt som deras målvakt gör en bra match, så det dröjer till den trettonde minuten innan Max Dragnér kan göra 3-3 på ett bra skott utifrån. Bägge lagen jagar ett avgörande men det kommer inte fler mål i matchen, inte under ordinarie tid och inte heller i den efterföljande förlängningen, utan matchen slutar 3-3.