Serie:Herrar Div 1 Södra Götaland   Tabell >>
Samling:18:30
Tre härliga poäng i Eslöv
2023-01-28 11:15
VG har gjort sitt första mål för kvällen Foto Roger Nielsen

Tre poäng efter en seger som satt hårt inne, även om vi var i förarsätet hela matchen igenom. Vi leder med 3-0 efter första perioden och har bra grepp om matchen.

Eslöv närmar sig i andra perioden när vi slarvar lite och inte sätter dit de chanser vi har och då vet vi att det kan gå snabbt i innebandy. Vi går till pausvila med ett måls ledning och det är lätt att det blir svajiga nerver hos våra unga spelare. Vi börjar tredje perioden riktigt bra och kan göra två mål och plötsligt leder vi med 3-6 och det känns bra igen. Sen gör Andie Fleuron, som är inblandad i det mesta Eslöv gör i målväg, 4-6 och så är det lite mer nerv i matchen igen. De spelar 6 mot 5 på slutet och kan då få in en boll till, men närmare än så kommer de inte, utan vi vinner matchen med uddamålet.

Riktigt skön seger, inte minst då Eslöv nu kommit in i divison ett-tempot och vunnit ett antal matcher, vi visste med oss att det inte skulle bli en lätt match. Vi lämnade Eslöv med sköna tre poäng, men med lite smolk i bägaren då Joel Skog  fick kasta in handuken precis innan match på grund av problem med ryggen, vi hoppas att det inte är något allvarligt utan att Joel är tillbaka i spel inom kort.