Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Föreningsinformation

Klubbdag 25/8 med Zone & Klubbhuset!
2020-08-17 11:29

Tisdag den 25/8 är det dags för MIBK:s klubbdag. 

Våra nya samarbetspartners Zone och Klubbhuset kommer finnas på plats och visa upp sitt sortiment.
Denna dag lämnar dem 25% rabatt på utrustning så som klubbor, skor och målvaktsutrustning. Man kan även prova ut storlekar för kläder som finns på MIBK:s klubbshop hos Klubbhuset.

Klubbor och skor kan köpas på plats, produkter från klubbshopen kan provas och beställas på plats, levereras hem någon dag senare.

Vi kommer hålla till i ena halvan av hallen denna del kommer delas upp i två zoner som separeras med två meters avstånd. Det kommer finnas handsprit vid entrén och när man lämnar hallen gör man det via nödutgångarna på gaveln av hallen.

Följande schema gäller;

Tid Zone 1 Zone 2
16:00 - 16:40 P06/07 P08/09
16:50 - 17:30 F04/05 P12
17:40 - 18:20 F06/07/08 F09/10/11
18:30 - 19:10 Innebandylek Innebandyskola
19:20 - 20:00 P04/05 P10/11
20:10 - 20:50 JAS/HJ18/H3 D2 / Oldboys
Nu börjar säsongen! Uppdatering ang Corona
2020-08-17 11:19

Här kommer en statusuppdatering ang corona för MIBK.


Vi håller på att jaga kommunen för att få bekräftat att dom kommer städa extra i veckorna och att dom även kommer att städa på helgerna. Svaren vi fått såhär långt tyder inte på att dom kommer göra så trots att det är detta som rekommenderas av folkhälsomyndigheten. 

Vi har stämt av med föreningar i andra kommuner och där städar kommunen extra så vår förhoppning är att även vår kommun kommer göra detta och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer att städa oftare.


Vi kommer från och med idag tillåta (om man vill) att man byter om i hallen. I de fallen man vill byta om i hallen kommer ledarna desinficera omklädningsbänkar och handtag innan omklädningsrummen får användas/folk får gå in.

Det kommer stå handsprit i entrén som vi uppmanar alla att använda när dom kommer till hallen.

Vid träningar går man på plan via nödutgången vid hemma båset och man går av plan via vanliga hållet för att spelarna inte ska mötas vid ingången. Spelare i senare träningsgrupp får inte stå och vänta på sin tur inne i hallen utan väntar i omklädningsrummet eller korridoren vid nödutgången.

 

Träningsmatcher:

Då träningsmatcher inte är allmän sammankomst kommer vi tillåta föräldrar/anhöriga att titta, om man håller avstånd. Motståndarlagets föräldrar har en läktare hemmalagets en läktare. Viktigt är fortsatt att hålla avstånd på läktarna. Vi kommer inte tillåta folk i entrén utan man väntar på sina barn/anhöriga utanför hallen efter matchen. Vid påföljande matcher så kommer föräldrarna i senare laget inte släppas in förrän hallen är tömd från föregående match.


MIBK kommer gå in på plan via nödutgången (samma som på träning) på hemmasidan och motståndarna via det vanliga hållet.

Ledarna ska informera motståndarlag att dom ska dokumentera vilka spelare, ledare och anhöriga som besökt hallen för eventuell framtida smittspårning. Våra ledare gör det samma för MIBK.

Vi kommer inte tillämpa sidbyte i träningsmatcher och ingen fysisk kontakt vid tack efter matchen.

 

Självklart gäller alla allmänna restriktioner så som att vid minsta symptom stannar man hemma.

Vi följer detta med största noggrannhet och kommer skicka ut info om något skulle ändras.


Påminnelse: Namn i Tröjdesignen 24/7
2020-07-23 14:55
Vill påminna alla ni som sålt in namn till tröjdesignen så behöver de namnen skickas in imorgon fredag 24/7 i ett mail till kansli@mibk.se då det snart är dags för beställning av matchkläder.
Handla på klubbhuset.com
2020-07-15 09:56
Nu får du som medlem i MIBK 15% rabatt på den utrustning du köper på klubbhuset.com. Ange koden MUNKA15 i fältet rabattkod vid betalning. 

Tillsammans med Klubbhuset och Zone kan du nu besöka klubbhuset.com och få 15% rabatt på din beställning.
(gäller ej på redan nedsatta varor, presentkort eller klubbshop)

Missa inte heller klubbdagen i Munkahallen den 25/8 där klubbhuset kommer vara på plats. Denna dag kommer man ha 25% på innebandyutrustning som klubbor, skor & målvaktsutrustning. Klubbor och skor kan man köpa på plats denna dag.

Det finns även utprovning av kläder som man kan prova ut för att sedan beställa på föreningssidan där man får ta del av föreningsrabatten.

Köp ditt MIBK träningskit, träningsoverall etc. på https://klubbhuset.com/sv-se/artiklar/foreningarklubbshop/munka-ljungby-ibk/
storlekar kommer efterhand att uppdateras som de kommer in i lager på klubbhuset.
MIBK:s Klubbshop
2020-07-01 10:45
Nu är MIBK:s klubbshop framtagen hos Klubbhuset med massor av saker för beställning.

Besök följande länk:

Klubbhuset - Zone 25/8
2020-06-22 10:20
Tisdagen den 25/8 kommer vi ha en klubbdag med Klubbhuset - Zone från kl.16.30 (kommer schema senare om exakt tid för respektive lag då vi måste dela upp det lite)

Denna dag kommer man ha 25% på innebandyutrustning som klubbor, skor & målvaktsutrustning. Klubbor och skor kan man köpa på plats denna dag.

Det finns även utprovning av kläder som man kan prova ut för att sedan beställa på föreningssidan där man får ta del av föreningsrabatten.

Boka in detta datum i kalendern.

Träningar under utprovningen kommer bedrivas på halvplan.
Glad Midsommar!
2020-06-18 17:40
 
Ängelholm Outdoor inställt.
2020-06-18 17:38

Nu på torsdagseftermiddagen nåddes vi av det tråkiga beskedet att Ängelholm Outdoor 2020 ställts in pga Corona.


En folkfest som är Ängelholm kommuns absolut största evenemang, där Ängelholm som stad tappar mångmiljonbelopp i turistomsättning.


Det är från föreningens sida förståeligt att turneringen blir inställd och så klart det rätta med tanke på läget i Sverige. 


Det tråkiga är att detta är ett evenemang som så många barn/ungdomar sett fram emot, och att vi som förening skulle haft mycket åtagande som skulle genererat stora inkomster till föreningen.


Vi ber alla som som hade bokade pass på Outdoor att hålla kvar dessa då föreningen tittar på andra aktiviteter dessa dagar mer info inom kort.


Må väl alla och en Glad Midsommar!

Hjälp oss att få in namn till designen av nya matchtröjan!
2020-06-15 13:39
Hjälp oss att sälja in namn till kommande två säsongers matchtröja som kommer vara en del av själva designen.

Säljer man in 5 st namn så får man ett träningskit (t-shirt & shorts)
Säljer man in 10 st namn får man ett träningskit och en träningsoverall
Den som säljer in flest namn får träningskit, träningsoverall, klubba, klubbfodral och väska.

Blanketter kommer delas ut av ledare i lagen men finns även för utskrift under dokument på startsidan i mappen "Namn i matchtröja 20/21 & 21/22" med en fil för info samt ett formulär.

Maila gärna in namnen löpande till kansli@mibk.se (vi har koll på hur många namn ni registrerar), senast registrering av namn är fredagen den 24/7.
Kallelse till Årsmöte 24/6
2020-06-02 13:48

Kallelse till Årsmöte!


När: Onsdagen den 24/6

Var: Munkahallen


Tid:

18.30 håller Munka Ljungby IBK sitt årsmöte.

19.00 håller Munka Ljungby IBK Akademi sitt årsmöte.

Ev. motioner mailas till ordforande@mibk.se senast 17/6.

Pga covid-19 måste man anmäla sitt deltagande till kansli@mibk.se 

Välkomna!
Förlängt datum för att köpa ditt matchställ
2020-06-01 16:51
Vi har valt att förlänga tiden för att köpa sitt matchställ de kommande 2 åren till den 14/6.

Just nu är det ca 120 st som vill köpa sitt eget matchställ, vi har haft en tro på att detta skulle vara väldigt populärt bland de yngre lagen men efter en genomgång har vi sett att det mest har varit de äldre lagen (DA, H1, JAS, F04/05, P04/05) som vill köpa sina matchställ, detta kan bero på att dessa lag fortfarande tränar så vi kanske inte har nått ut till alla lag och spelare som kanske vill köpa sina matchställ därav att vi förlänger tiden.
Det kommer inte gå att trycka i efterhand då det är sublimerade ställ där allting finns i själva tyget.
Missa inte att köpa ditt eget matchställ
2020-05-26 17:05

Gör nu även som spelarna i DA, köp ditt eget matchställ, missa inte att köpa just ditt eget matchställ kommande 2 säsonger detta gäller alla medlemmar i MIBK & MIBK Akademi.

Finns nu att prova storlekar i Munkahallen, idag Tisdag 26/5 fram till 20.00 och imorgon Onsdag 10.00-20.00 annars under kansliets öppettider eller bestäm annan tid med kansli@mibk.se.

Inför kommande säsong kommer vi erbjuda alla våra aktiva medlemmar att köpa sitt eget matchställ (inget tvång) som ska användas under de kommande två säsongerna. De som köpt sitt matchställ behåller det efter dessa 2 säsonger.
Uppdatering Utomhusplaner
2020-05-25 09:23
Har varit mycket bättre ordning runt planerna den senaste tiden, bra jobbat och fortsätt så!

Inlines är totalförbjudet att använda på planerna då distanserna går sönder, det finns asfalt till denna aktivitet!

Schema för planerna finns på hemsida under;
Föreningsinformation/ Outdoor Planer/ Bokning
Samt även på fönster vid entré Munkahallen. 
Missa inte att köpa ditt eget matchställ
2020-05-20 10:27
bild: tröjan är bara exempel, design ej klar.

Gör som spelarna i H1, köp ditt eget matchställ, missa inte att köpa just ditt eget matchställ kommande 2 säsonger detta gäller alla medlemmar i MIBK & MIBK Akademi.

Inför kommande säsong kommer vi erbjuda alla våra aktiva medlemmar att köpa sitt eget matchställ (inget tvång) som ska användas under de kommande två säsongerna. De som köpt sitt matchställ behåller det efter dessa 2 säsonger.
Förtydligande kring artikel i HD den 10 maj ”Munka Ljungby Innebandyklubb protesterar mot nya bidrag
2020-05-15 16:30


Hej!

 

Jag ska göra ett försök till att förklara vad som hänt angående artikeln i tidningen kring vårt förlorade driftsbidrag. Texten är lång men försök att ta er den tid det behövs för att läsa den, vi i styrelsen vill gärna att ni förstår vad som har hänt.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Munka-Ljungby IBK, 16/09 19:00 
Munka-Ljungby IBK, 16/08 21:05 
Munka-Ljungby IBK, 19/03 10:50 
Munka-Ljungby IBK, 13/03 16:10 
Munka-Ljungby IBK, 11/03 21:31 
Munka-Ljungby IBK, 02/01 15:24 
Munka-Ljungby IBK, 25/11 19:00 
Munka-Ljungby IBK, 12/08 08:46 
Munka-Ljungby IBK, 10/08 10:02 
Munka-Ljungby IBK, 16/06 10:57 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 19:40 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 17:51 
Munka-Ljungby IBK, 08/06 09:49 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer