Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Föreningsinformation

Uppdatering Utomhusplaner
2020-05-25 09:23
Har varit mycket bättre ordning runt planerna den senaste tiden, bra jobbat och fortsätt så!

Inlines är totalförbjudet att använda på planerna då distanserna går sönder, det finns asfalt till denna aktivitet!

Schema för planerna finns på hemsida under;
Föreningsinformation/ Outdoor Planer/ Bokning
Samt även på fönster vid entré Munkahallen. 
Missa inte att köpa ditt eget matchställ
2020-05-20 10:27
bild: tröjan är bara exempel, design ej klar.

Gör som spelarna i H1, köp ditt eget matchställ, missa inte att köpa just ditt eget matchställ kommande 2 säsonger detta gäller alla medlemmar i MIBK & MIBK Akademi.

Inför kommande säsong kommer vi erbjuda alla våra aktiva medlemmar att köpa sitt eget matchställ (inget tvång) som ska användas under de kommande två säsongerna. De som köpt sitt matchställ behåller det efter dessa 2 säsonger.
Förtydligande kring artikel i HD den 10 maj ”Munka Ljungby Innebandyklubb protesterar mot nya bidrag
2020-05-15 16:30


Hej!

 

Jag ska göra ett försök till att förklara vad som hänt angående artikeln i tidningen kring vårt förlorade driftsbidrag. Texten är lång men försök att ta er den tid det behövs för att läsa den, vi i styrelsen vill gärna att ni förstår vad som har hänt.

RF-SISU Skåne - MIBK
2020-05-14 14:19
RF-SISU Skåne har gjort ett reportage om MIBK med Helena Påhlsson.

Läs hela intervjun nedan eller besök https://www.facebook.com/groups/Skaneidrottennordvast/
Nu kan du köpa ditt eget matchställ
2020-05-08 11:30
bild: Tröjorna ovan är bara exempel, design ej klar.

Inför kommande säsong kommer vi erbjuda alla våra aktiva medlemmar att köpa sitt eget matchställ (inget tvång) som ska användas under de kommande två säsongerna.


Om du vill köpa ditt eget matchställ erbjuder vi även möjlighet att få ditt efternamn på ryggen under siffran. Man får även ha önskemål på nummer och de som köper sina tröjor har förtur om det krockar med annan spelare i laget, eller annat närliggande lag som man kan tänkas spela i. (vid krock med annat närliggande lag så har äldsta laget förtur på nr, dock förtur för den som köpt sin egen tröja)


Pris matchställ (tröja och byxa) 300 kr (halva priset mot vad föreningen betalar)

Pris efternamn på tröjan 100 kr

Pris strumpor 85 kr


Väljer man att köpa sitt eget matchställ måste man använda detta de kommande två åren. Skulle man förstöra eller bli av med matchstället måste man köpa ett nytt till samma pris. Föreningen håller då inte med matchkläder.


Vill man köpa sitt eget ställ e-mailar man följande uppgifter till kansli@mibk.se:


- Att man vill köpa sitt eget ställ

- Namn

- Lag

- Om man vill ha efternamn eller inte

- Önskemål på nr

- Om man vill ha strumpor eller inte, antal par

- Storlek tröja

-  Storlek byxor

-Storlek strumpor


Storlekar finns att prova i hallen from 13/5.

Anmälan är bindande och ska vara inne senast den 31/5-2020

Sätt ditt namn på Matchtröjan
2020-05-07 14:05
bild: Tröjorna ovan är bara exempel, design ej klar.

Få ditt namn ingraverat på alla våra matchtröjor de kommande två säsongerna och stötta föreningen.

Då vårt tidigare sponsoravtal har löpt ut och det är dags för nya matchtröjor för de kommande två åren erbjuder vi privatpersoner möjlighet att stötta föreningen och få sitt namn ingraverat på alla nya matchställ, ca 350 st.

Tillsammans med övriga privatpersoner som väljer att stötta oss på detta sätt får ni era namn snyggt graverade i botten på den nya matchtröjan.

Pris: 
Betala år för år, 300 kr/år 
Betala för båda åren vid ett tillfälle 500kr. 

Hur: 
Maila vilket namn (för & efternamn) du vill ha på tröjan (ej företag) till kansli@mibk.se, senast 15/6. 
Uppge även om du vill betala, år för år eller vid ett tillfälle. 

Alla som köper sitt namn på tröjan kommer dessutom att få sitt namn publicerat på skylt i hallen, samt på föreningens hemsida. Vill du inte ha ditt namn publicerat så vänligen meddela oss det.
Intresserad av MIBK:s marknadsgrupp?
2020-05-06 17:05

Som ni alla vet så har föreningen förlorat driftavtalet på Munkahallen (se mail nedan*) och som konsekvens av detta även fått avsluta våra deltidsanställningar. 

Då en av dessa var en marknadstjänst för att utveckla vår marknadssida gällande, sponsring, nätverksträffar, camper, cuper mm så söker vi nu nya vägar framåt. 
En förenings vikt och styrka i utmanande tider.
2020-05-05 16:55


MIBK vill tacka alla medlemmar, föräldrar, syskon, supportrar och samarbetspartners för ert engagemang och för att ni gör vår förening till det den är. Styrkan av att vara många och engagerade såg vi tydligt när Corona-krisen kom och vi på kort tid lyckades mobilisera oss och bygga fyra uteplaner.

Detta trots kommunens ovilja att stötta detta projekt och möjliggöra meningsfulla aktiviteter för ortens ungdomar.


Idén att bygga uteplaner kom från en av våra många engagerade föräldrar och efter det tog det inte lång tid innan vi tagit beslut att göra detta trots en potentiell kostnad på ca 60 000 kr. Från Ängelholms kommun fick vi som svar att vi kunde söka pengar hos RF för detta och att kommunen inte ville bidra med något. Då kontaktade vi lokala företag för att få hjälp ekonomiskt och med transport av planerna. Det är glädjande att dessa företag ser vikten av att vi kan erbjuda våra barn och ungdomar fortsatt idrottsutövande.


När planerna var på plats, byggde vi med er hjälp och ert engagemang hela området på en förmiddag. Ni är underbara!


Från föreningens sida var det självklart att vi skulle erbjuda närliggande innebandyföreningar möjlighet att träna gratis på planerna, detta då vi tycker att det är viktigt att hjälpas åt och ge så många ungdomar som möjligt en möjlighet till fortsatt idrottande i dessa tider. Det fanns också i vår plan att det alltid skulle finnas minst en plan ledig för spontanidrott.


Det är glädjande att se hur planerna används av två olika skolor under dagtid och hur tillströmningen av ungdomar har ökat till fritidsgården tack vare planerna. Detta i kombination med fotbollens aktiviteter och deras nya padelbana gör området levande och positivt för våra barn och ungdomar i dessa underliga tider.


Stort tack till er alla och till:

Munka Ljungby IF, Leeman&Olsson, Backahill, Melin Förvaltning, Mörarps Frystransport, Hiway Event, Akea


Sponsorhuset Företag
2020-05-05 14:30
Nu kan du via ditt företag stötta Munka Ljungby IBK varje gång ni bokar hotell eller gör inköp. Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom upp till 42 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1. 

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis):
MIBK inleder samarbete med Zone & Klubbhuset!
2020-05-04 12:30

Vi är glada att kunna presentera att MIBK under de fyra kommande säsongerna kommer spela i kläder & utrustning av märket Zone floorball.
Detta kommer tillhandahållas via vår andra nya samarbetspartner Klubbhuset.

Vi kommer under närtid jobba med att ta fram föreningens unika design på de nya matchställen till hela föreningen. Mer info angående matchställ kommer i separat info vid senare tillfälle.

Årsfesten INSTÄLLD
2020-04-30 14:04
Dessvärre måste vi nu ta beslutet att ställa in Årsfesten som skulle varit 30/5, detta på grund av det rådande Covid-19. Förhoppningen är att kunna genomföra festen under hösten istället. Datum för detta vet vi inte än, vi kommer vänta tills situationen har förändrats. 

För er som redan har hunnit anmäla er till festen, maila till kansli@mibk.se för hur ni vill ha återbetalt avgiften.
Uppryckning!
2020-04-27 12:26
Vi är många i föreningen som lagt mycket ideell tid för att ni ska kunna fortsätta med  innebandyspel i dessa corona-tider genom att organisera och bygga 4st Outdoor planer. Vi har även samarbetspartners som har hjälpt oss ekonomiskt för att göra detta möjligt.

När det ser ut så här runt planerna så är besvikelsen stor, då de vi gjort detta för inte kan hålla ordning efter sig runt planerna. Vi har även bänkar som är fördärvade och man klättrar över staketet istället för att använda entrén till området. Pant och Sopkärl är placerade i mitten mellan planerna så det kan inte vara så svårt att slänga sitt skräp på avsedd plats.

Blir det inte ordning på det här kommer vi tyvärr tvingas stänga planerna och endast använda dem för föreningens organiserade träningar.

Vi hoppas att ni framtiden lämnar området lite finare än när ni kom. Skulle där ligga skräp som inte är ert så plocka gärna upp det, så kan vi fortsatt hålla planerna öppna.

Outdoor planerna
2020-04-24 14:24
Lite information angående outdoor-planerna.

Just nu håller ett schema på att tas fram på hur det kommer se ut med träningar på dessa planer som kommer komma ut i början på nästa vecka.

Vi uppmanar alla under 16 år som beträder och/eller är i närheten av planerna att använda skyddsglasögon då enligt statistiken uppkommer 50% av alla ögonskador i innebandyn genom oorganiserade sammankomster.

Vi alla hjälps åt att hålla det rent och snyggt runt planerna, i mitten finns både sopkärl och pantkärl och det finns även soptunnor ute på parkeringen.

Vi vill även passa på att tacka samarbetspartners Hiway Event, Ängelholm Outdoor, Mörarps Frystransporter, Backahill, Leeman & Melins samt stort tack till alla ideella krafter som hjälpt till!

Mer info angående tider på planerna kommer som sagt i början på nästa vecka.

Digitala Bingolotter
2020-04-20 10:40
Nu kan du köpa din digitala bingolott via MIBK.
Köp dina digitala bingolotter på nedan länk:

Svenskt föreningsliv befinner sig i en besvärlig situation. Samtidigt ser Folkspel ett ökat engagemang för Bingolotto, vilket i sin tur innebär att det föreningsliv vi representerar får ett ökat överskott. För att stötta Sveriges föreningar ytterligare satsar Folkspel nu på nya digitala möjligheter för att bidra med ännu mer välbehövliga medel och ett ökat överskott till föreningslivet.


Första steget gjort!
2020-04-16 16:26
Nu är första steget gjort och alla delarna till utomhusplanerna är på plats i Munka för att byggas på Lördag 18/4 med start 09.00

Vi har fått in en del folk som vill hjälpa till att bygga upp planerna men skulle behöva mer hjälp så kan du hjälpa till så anmäl dig till kansli@mibk.se

Obs! Ta med egna arbetshandskar.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Munka-Ljungby IBK, 19/03 10:50 
Munka-Ljungby IBK, 13/03 16:10 
Munka-Ljungby IBK, 11/03 21:31 
Munka-Ljungby IBK, 02/01 15:24 
Munka-Ljungby IBK, 25/11 19:00 
Munka-Ljungby IBK, 12/08 08:46 
Munka-Ljungby IBK, 10/08 10:02 
Munka-Ljungby IBK, 16/06 10:57 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 19:40 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 17:51 
Munka-Ljungby IBK, 08/06 09:49 
Munka-Ljungby IBK, 20/05 07:19 
Munka-Ljungby IBK, 19/05 09:35 
 
På gång
Stötta oss!
Sponsorer