Fritidsgård

Välkommen till Fritidsgården !

Nu öppnar fritidsgården :) Måndagen den 27 augusti öppnar vi dörrarna.

Vi har öppet må-on kl 15.00-20.00 för dig som går i årskurs 6-9.

Hos oss kan du fika, spela biljard / pingis/Tv-spel. Snacka med kompisar , göra läxor och spela spel. Du kan också vara med att utforma verksamheten då vi gärna tar emot tips och ideér på vad vi kan hitta på tillsammans.

Välkommen till oss !

Instagram: munkafritidsgard

Fritidsledare sökes till fritidsgården i Munka Ljungby
2021-01-25 09:15

Är du intresserad av att arbeta med ungdomar? Vill du ge ungdomarna i Munka Ljungby en meningsfull fritid? Då kanske du är personen vi söker? Vi behöver bli fler!

Munka Ljungby Innebandyklubb driver på uppdrag av Ängelholms kommun fritidsgård tre vardagskvällar i veckan. Fritidsgården finns i lokaler som ligger i anslutning till Munkahallen.

Fritidsgården riktar sig till ungdomar i åk 6-9.

Anställningens omfattning är 5-15 timmar/vecka fördelat på 1-3 kvällar i veckan. Start så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Rollen som fritidsledare innebär att du arbetar främjande och att du bygger relationer genom mötet med ungdomar både fysiskt och digitalt. En stor del av arbetet är att finnas till och prata med ungdomarna, ordna med aktiviteter och att ungdomarna bara ”får vara”.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- Har utbildning som fritidsledare eller motsvarande alternativt erfarenhet av att arbeta med ungdomar.

- Är självgående, drivkraftig, positiv samt har kunskap inom ungdomskultur
- Har förmåga att entusiasmera och engagera
- Är en trygg vuxen och en god förebild i allt du gör

Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är en merit.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök genom att mejla ditt CV och ett personligt brev till fritidsgarden@mibk.se. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Schema för Oktober
2020-10-08 17:54

Vi vill bli fler i personalen !
2018-08-22 14:15

Är du intresserad av att arbeta med ungdomar ? Vill Du ge ungdomarna i Munka-Ljungby en mer meningsfull fritid ? Då kanske Du är personen vi söker. Vi behöver bli fler.

Munka-Ljungby Innebandyklubb driver på uppdrag av Ängelholms kommun fritidsgård 3 vardagskvällar i veckan. Fritidsgården finns i lokaler som ligger i anslutning till Munkahallen.

Fritidsgården riktar sig till ungdomar i åk 6-9.

Anställningens omfattning kan diskuteras 5-15 timmar/ veckan fördelat på 1 – 3 kvällar i veckan . Start så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

- har utbildning som fritidsledare eller motsvarande, alternativt erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller är intresserad av att tillsammans med ungdomarna skapa en meningsfull och rolig  fritid.

- är självgående, drivkraftig, positiv samt har kunskap inom ungdomskultur
- har förmåga att entusiasmera och engagera
- är en trygg vuxen och en god förebild i allt du gör

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsterna så maila till kansli@mibk.se. Du skickar även din ansökan till samma adress J