SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Barncancerfonden Södra

Vi kommer tillbaka
2021-03-18 13:25

 

På grund av rådande situation hade vi i år ingen möjlighet att upprepa de senaste två årens succé där totalt lyckats samlat in över en halv miljon kronor till Barncancerfonden Södra.

 

Vi vill tacka alla företag, privatpersoner, funktionärer, spelare och ledare som på olika sätt bidragit till att vi har kunnat hjälpa och ge ljusglimtar till barn och familjer som drabbats av barncancer

 

Vi siktar på att komma tillbaka starkt 2022!

Sträck på er!
2020-12-22 16:18

Det är med glädje och stolthet vi kan informera att vi i dagarna mottagit detta fina bevis på  Barncancerfonden Södras uppskattning för vårt engagemang. Detta visar att vårt arbete med insamlingen gör skillnad för drabbade barn och familjer. Läs gärna texten på bilden.

Över 500.000 kr skänkt från föreningen på två insamlingar.

Ännu en gång ett stort Tack till alla som på något sätt engagerat sig i detta, tillsammans gör vi skillnad!
Robins fina initiativ till insamlingen för Barncancerfonden Södra
2020-07-28 14:13

Robin gjorde ett fantastiskt initiativ att han skulle göra en vandring på tre dagar för att hjälpa MIBK:s insamling till förmån för Barncancerfonden Södra.


Detta var en ordentlig utmaning för Robin själv som inte hade någon vana att vandra flera dagar i sträck. Han ville se hur många mil han klarade av under dessa tre dagar och bidrog själv med 100:- för varje påbörjad mil.


Målet var att försöka få in 6000:- och det fixade han med råge med hjälp av alla fantastiska människor, både som bidrog ekonomiskt men även gick med på olika sträckor och de som stöttade med uppmuntrande kommentarer.


Sträckan som Robin lyckades få ihop var imponerande 11,8 mil!


Summan för Robins vandring har fram tills idag inbringat fantastiska 15.531:- till MIBK:s insamling till Barncancerfonden Södra, man kan fortfarande bidra via swish till 123 360 09 88.


Tack till alla som hjälpt Robin under dessa dagar på olika sätt!


Till sist ett grymt stort TACK till Robin för din fantastiska insats! 💙

Tack, vi gjorde det igen!!
2020-03-09 12:00
Barncancerevent 7/3-2020
Idag är det två dagar efter vårt evenemang till förmån för Barncancerfonden Södra och vi har både hunnit ladda batterierna lite och summera lördagens event.
Utöver de sportsliga framgångarna på plan med tre vinster och många mål så ser det ut som att vi kan komma upp i en kvarts miljon kr till Barncancerfonden Södra även i år!!!

Efter helgens summering ligger vi på drygt 231 000 kr, men i år har vi även en sportlott som vi säljer och där en del av överskottet kommer gå till vår insamling. Säljer vi alla 2000 lotter vi har tagit hem så kommer det, utöver pengar till föreningen även generera 20 000 kr till vår insamling. På baksidan av lotterna finns även rabattkuponger på ICA Munka Allköp, Intersport, Coop och Colorama som har betydligt större värde än lottpriset. Så med allas hjälp ska vi säkert lyckas med att få sålt alla lotterna och när lotterna är sålda och vi är uppe i 251 000 kr. När vi då är så nära förra årets resultat på 256 327 kr kan vi säkert hitta på något sätt att slå förra årets resultat, om det så ska vara med en krona.

Vi tackar alla bidragsgivare som skänkte pengar, vinster till lotteri, auktionsföremål eller som stöttade på annat sätt som t.ex. med uppvärmningströjor eller tryck av reklam för eventet mm.Utan er hade detta inte varit möjligt!
Vi tackar även alla er som kom till hallen och hjälpte oss att heja fram våra lag, köpte lotter och buda på auktionerna, alla ni gjorde dagen till den succé det blev. 

Trots bra sportsliga resultat och en fantastisk insamling så är den största vinsten att se hur hela föreningen sluter upp och hjälper till att göra en dag som denna möjlig. Allt från föräldrar som bemannar kiosk och grill, lag som hjälper till med lottförsäljning, auktioner, en speaker/konferencier som kör på från tidig morgon till att vara sist från hallen och en målvakt som efter sin match stannar kvar och outtröttligt låter barn och ungdomar skjuta straffar på henne, det är hjärta!

Nu har vi snart på två säsonger skänkt en halv miljon kronor till Barncancerfonden Södra.
STORT TACK från våra blå Munka hjärtan!!

/ MIBK

Nu startar vår auktion till förmån för Barncancerfonden Södra!
2020-03-03 20:29
Nu startar vi auktionen till förmån för Barncancerfonden Södra.
Alla vinnande bud går oavkortat till Barncancerfonden Södra.

Föremål och aktuella bud hittar ni på hemsidan under fliken Barncancerfonden - Auktion

Auktionerna avslutas live i periodpauserna under H1:s match mot Fristad på Lördag den 7/3
Man kan redan nu buda på alla föremål via mail till kansli@mibk.se,  minsta ökning av bud är 100:-.
Har man inte möjlighet att närvara vid avslutande budgivning kan man skicka in ett maxbud*
Det går att buda via mail fram till 09.00 på auktionsdagen den 7/3.

Vid samtliga bud måste man skicka med namn, telefon och adressuppgifter så att vi kan kontakta er för verifiering.

Vi tackar alla som skänkt & signerat saker till auktionen!

* Auktionens bud-agent bjuder lägsta möjliga belopp åt dig hela tiden, men aldrig högre än ditt maxbud. 
  Så det bud som är lagt för din räkning just nu kan vara lägre än ditt maxbud.
På Lördag är det dags igen!
2020-03-02 18:06
Nu på lördag 7/3 är det dags att uppleva barncancerdagen i Munkahallen där MIBK tillsammans med publik & samarbetspartners samlar in pengar till Barncancerfonden Södra.

”Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest. Vi erbjuder familjer middagar och aktiviteter på sjukhusen, rekreation, resor samt regelbundet olika aktiviteter för hela familjen”

Vi vill att så många som möjligt tar sig till Munkahallen då det är matcher hela dagen;

10.00 - MIBK D2 startar upp dagen med derby mot FBC Engelholm.
13.00 - tar MIBK D1 emot IBK Lund i jakten på kvalplatsen till Allsvenskan.
16.00 - startar MIBK H1 sin jakt på en kvalplats till Allsvenskan mot Fristads GoIF.

Imorgon Tisdag startar vi upp auktionen på vår hemsida. Mer info kommer där.

Kommer finnas ett lotteri med mycket fina vinster.

Vill man bara skänka pengar kan man göra detta till insamlingens swishkonto 123 360 09 88

Alla intäkter går oavkortat till insamlingen för Barncancerfonden Södra.

Välkomna till Munkahallen på Lördag för att hjälpa oss att hjälpa!
Köp vår speciallott - hjälp Barncancerfonden Södra
2020-02-12 13:00
Nu har vår nya egendesignade lott kommit till hallen
Nästa steg i arbetet mot att samla in pengar till Barncancerfonden Södra är en egendesignad lott som vi tagit fram tillsammans med Sportlotteriet. Lotten kostar 50kr och 10% går direkt till Barncancerfonden Södra. Skulle vi sälja slut på alla 2000 lotter vi tagit hem så kommer föreningen skänka ytterligare 10%, alltså totalt 20% av lottens kostnad. 

Förutom chans att vinna priser på själva lotterna så finns där även fyra olika rabattkuponger på baksidan av varje lott hos Colorama, ICA i Munka-Ljungby, Intersport Ängelholm och Coop i Ängelholm. 

Lotten finns redan nu att köpa hos kansliet, samt i kiosken när den är öppen. 
Nu kör vi igen!
2019-12-13 16:01

Lördagen den 7/3 kommer vi försöka slå förra årets succé då vi samlade in hela 256.327:- till Barncancerfonden Södra.

Utöver själva heldagen den 7/3 där alla intäkter oavkortat kommer gå till Barncancerfonden Södra kommer vi fram tills dess även ha olika aktiviteter för att samla in pengar.

Redan nu har vi ett avtal med Hiway Event som bidrar med 10% av anmälningsavgiften till cykeleventet -  Bjäre Runt om ni skriver in rabattkoden MIBK20 vid anmälan. Rabattkoden går att använda from 1/1-2020.

Om ni redan nu vid jultider vill skänka pengar till välgörenhet så är vårt swishnummer till insamlingen 
123 360 09 88.

God Jul! / MIBK
Överlämningen under företagsdagarna!
2019-05-13 10:51

I lördags under Företagsdagarna i Catena Arena lämnade MIBK, i form av lagkaptenerna för våra representationslag Tina Delin & Linus Ljungdahl samt ungdomsspelaren Tuva Jensen över checken till representant från Barncancerfonden Södra.

Vi som förening vill än en gång tacka ALLA som hjälpt oss att hjälpa, så att vi tillsammans kunde genomföra detta event för att göra skillnad.
Överlämnande av check till Barncancerfonden Södra!
2019-05-04

På Företagsdagarna Lördagen den 11/5 kl.13.30 kommer lagkaptenerna för våra representationslag Tina Delin & Linus Ljungdahl samt ungdomsspelaren Tuva Jensen överlämna en check på hela 256.327:- till representanter för Barncancerfonden Södra.

Pengar som vi genererade på vårt event den 3/3-2019 i Munkahallen, då båda våra division 1 lag spelade.
Vi skänkte oavkortat all entré från dagen till ändamålet, vi hade auktion på signerade sportartiklar/tröjor, våra samarbetspartners och även privatpersoner sponsrade med x kr per besökare i hallen under dagen eller 100 kr/mål som MIBK gjorde i båda matcherna.
Trubadurerna Tomas & Tomaz ordnade en insamling under en spelning kvällen innan som dom skänkte oavkortat till vår insamling. Under dagen hölls även ett lotteri med mycket fina vinster, alla vinster var skänkta av våra samarbetspartners till förmån för ändamålet. Intäkterna gick oavkortat till insamlingen.

Som förening med mycket barn och ungdomar var det ett naturligt val för oss att bidra till Barncancerfonden Södra och deras arbete för att underlätta och ge ljusglimtar i vardagen för familjer som drabbats av barncancer.

Vårt event spred sig även till nationell nivå och uppmärksammades av Svenska Innebandyförbundet. 
Mycket uppskattat var även att herrarnas motståndare IK Stanstad hade hört om vår insamling och överlämnade vinster till vårt lotteri innan matchstart.

Vi som förening vill tacka ALLA som hjälpt oss att hjälpa, så att vi tillsammans kunde genomföra detta event för att göra skillnad.
Vi vill vara en förening som fostrar goda innebandyspelare och vi vill även utöver det stå för något mer. Vi vill att våra ungdomar, seniorer, ledare och funktionärer ska vara stolta över den förening vi är och de värderingar vi står för. Vi vill bygga en kultur i föreningen där klubben och laget är större än jaget.

/Stolt Förening

Tack!
2019-03-05 13:15

Vi i Munka Ljungby IBK vill passa på att än en gång tacka alla som hjälpt oss att hjälpa på olika sätt.

Vi vill också tack alla våra medlemmar som ställt upp och gjort detta till en minnesvärd dag.

Vill man så kan man fortfarande bidra via Swish till föreningens barncancerkonto
på Swishnummer: 123 360 09 88

VI GJORDE DET!!!
2019-03-03 19:24

Vi klarade målet på 100.000:- det blev till slut ca en kvarts miljon kronor till Barncancerfonden Södra!!!

Helt fantastiskt!! 
Tack alla som har bidragit att hjälpa oss att hjälpa!

/ Stolt Förening
Onlinebud stängt!
2019-03-03 09:05
Nu är det stängt för fler onlinebud, auktionerna fortsätter i periodpauserna i H1:s match.
Tomas & Tomaz
2019-03-02 14:12

Redan ikväll kickstartar insamlingen då tvåmannabandet Tomas&Tomaz gör en insamling där alla pengar oavkortat går till MIBK:s insamling till förmån för Barncancerfonden Södra.

Stort Tack till Tomas&Tomaz för ert fantastiska engagemang för att hjälpa oss att hjälpa!

Nu startar vi vår Auktion!
2019-03-01 19:00

Nu startar vi auktionen för att uppnå vår målsättning på att få in 100.000:- till Barncancerfonden Södra.
Alla vinnande bud går oavkortat till Barncancerfonden Södra.

Föremål och aktuella bud hittar ni på hemsidan under fliken Barncancerfonden - Auktion

Auktionerna avslutas live i periodpauserna under H1:s match mot IK Stanstad på Söndag.
Man kan redan nu buda på alla föremål via mail till kansli@mibk.se, budgivning sker minst per 100:-.
Har man inte möjlighet att närvara vid avslutande budgivning kan man skicka in ett maxbud*
Det går att buda via mail fram till 09.00 på auktionsdagen den 3/3.

Vid samtliga bud måste man skicka med namn, telefon och adressuppgifter så att vi kan kontakta er för verifiering.

Vi tackar alla som skänkt & signerat saker till auktionen!

* Auktionens budagent bjuder lägsta möjliga belopp åt dig hela tiden, men aldrig högre än ditt maxbud. 
  Så det bud som är lagt för din räkning just nu kan vara lägre än ditt maxbud.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Munka-Ljungby IBK, 14/12 12:00 
Munka-Ljungby IBK, 20/11 13:15 
Munka-Ljungby IBK, 15/11 12:13 
Munka-Ljungby IBK, 19/10 10:45 
Munka-Ljungby IBK, 18/10 12:00 
Munka-Ljungby IBK, 17/10 17:00 
Munka-Ljungby IBK, 05/10 11:30 
Munka-Ljungby IBK, 14/09 08:30 
Munka-Ljungby IBK, 23/06 09:48 
Munka-Ljungby IBK, 22/06 14:51 
Munka-Ljungby IBK, 23/03 14:30 
Munka-Ljungby IBK, 13/02 11:30 
Munka-Ljungby IBK, 04/02 12:00 
Munka-Ljungby IBK, 11/01 19:27 
Munka-Ljungby IBK, 02/01 13:00 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer