SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

Föreningsinformation
Kansli semester v.28-29, 32-33
2024-07-05 16:00, Föreningsinformation

 

Under vecka 28-29 och 32-33 kommer kansli hålla semesterstängt.

 

Under dessa veckor kommer mailen inte att läsas och akuta saker hänvisas till styrelsen.

https://mibk.sportadmin.se/sida/?ID=238548

 

Under v. 30-31 flyttas kansli ner på Outdoor området.

 

Trevlig Sommar!

Föreningsinformation
Tack för förtroendet!
2024-07-04 12:00, Föreningsinformation

Årsmötet hade många närvarande, vilket vi är glada för. Det blir så mycket lättare att driva föreningen framåt när vi är många som vill engagera oss, på ett eller annat sätt. 

 

En av årsmötets uppgifter är att välja ordförande och jag blev vald till säsongen 2024/2025. Jag är ytterst tacksam och ödmjuk inför uppdraget som jag fått. Som ordförande välkomnar jag Eva Andersson och Markus Franke välkomna som nya styrelsemedlemmar och hälsar Peter Herrström välkommen tillbaka i styrelsen. Vi tackar därmed Linus Rahn, Per-Olof Johnsson, Alf Jensen, Rolle Gille och Oscar Steinert för gångna säsongen.

 

Vem är då jag? Jag har varit verksam i föreningen i 6 år, först som kioskansvarig och sedan som styrelsemedlem i 4 år. Jag har två barn som båda spelar innebandy i MIBK. Jag brinner för föreningsliv och vill driva MIBK till att bli föreningen som är till för alla och där vi alla trivs med att vara och tillhöra.

 

Direkt efter årsmötet hade styrelsen för 2024/2025 sitt första möte och positionerna i styrelsen tillsattes av valda styrelsemedlemmar.

 

Ordförande                                                         Ida Starnert

 

Vice Ordförande                                                 Martin Envall

 

Kassör                                                                 Andreas Becker

 

Sekreterare                                                         Christian Nilsson

 

Interna arrangemang                                          Andreas Becker

 

Externa arrangemang                                          Martin Envall

 

Kiosk                                                                    Eva Andersson

 

Ledamot                                                              Markus Franke

 

Suppleant                                                            Peter Herrström

 

Styrelsen vill under kommande säsong satsa på att som medlem i MIBK mår man bra i både kropp och knopp, helt enkelt vi ska verka för att man mår bra av att spela, leda och titta på innebandy i MIBK. Hur detta ska göras rent konkret kommer vi att återkomma med efter vårt nästa styrelsemöte då vår verksamhetsplan ska antas.

 

Men en del för att lyckas är att vi är många som kan hjälpas åt så ingen behöver ha en större arbetsbörda i föreningen. MIBK vill ständigt har fler som kan tänka sig att hjälpa föreningen framåt, allt man kan tänka sig att vilja hjälpa till med är välkommet. 

 

Den första rollen som vi med säkerhet vill ha någon att engagera sig i är som kommunikatör. I rollen som kommunikatör har man som uppdrag att hålla hemsida och våra sociala medier uppdaterade i enlighet med föreningens vilja framåt, tillsammans med ledare för lagen. Det är välkommet om det är flera som vill ha denna roll för återigen ju fler vi är ju mindre blir arbetsbördan för någon enskild. Är du intresserad ha denna roll, ta då kontakt med antingen Martin Envall (martin.envall@mibk.se) eller Ida Starnert (ordforande@mibk.se). 

 

Vi behöver även hjälp med att bygga Outdoor banan den 13/7, någon som kan tänka sig att göra en insats för föreningen så hör av er till martin.envall@mibk.se eller ordforande@mibk.se.

 

Tanken är att i samband med våra styrelsemöten ska vi skicka ut månadsbrev till alla medlemmar. Detta för att hålla er alla uppdaterade med vad som pågår i föreningen. Månadsbrevet tar vi gärna feedback på efterhand så vi kan göra det så bra som möjligt.

 

Njut av resterande sommar!

 

Varma hälsningar

Ida Starnert

Ordförande, MIBK

Föreningsinformation
Klubbdag 12/9!
2024-07-02 12:00, Föreningsinformation

Torsdagen den 12:e September kommer Klubbhuset/Zone till Munkahallen för en Klubbdag med rabatterade priser samt att man kan prova kläder som man kan beställa i MIBK-shopen!

 

https://klubbhuset.com/sv-se/munka-ljungby-ibk/?page=1

 

HERRAR DIV.1
H1 ledarstab säsongen 24/25!
2024-05-24 18:00, HERRAR DIV.1

MIBK sportgrupp har senaste månaderna arbetat intensivt med att få ny ledarstab klar, detta efter att förra årets huvudtränare Ludvig Eriksson valde flytta tillbaka till Kalmar igen för bli tränare i Kalmarsund samt Robin Nilsson som var assisterande tränare valt att sluta. Vi vill passa på att tacka både Ludde och Robin för grymma insatser säsongen 23/24! 

 

MIBK sportgrupp är nu klara med hur ledarstaben för H1 ska se ut säsongen 24/25: 

 

Huvudtränare: Markus ”Lillis” Vernersson 

Ass tränare: Daniel ”Pålle” Pålsson 

Ass tränare: Anders Pålsson 

Lagledare: Mathias Bergensjö 

Målvaktstränare: Daniel ”Pålle” Pålsson 

Fystränare: Filip Ljungdahl 

Senioransvarig herr: Martin Envall 

 

- Sportgruppen är väldigt nöjda med den rutinerade ledarstab vi fått ihop. Bra mix av olika kompetenser, vi kommer även ha en bra blandning i åldern mellan ledarna vilket vi ser som väldigt positivt. Merparten av ledarna arbetar med varandra sedan tidigare i olika konstellationer. 

 

- Föreningen valt både på herr och dam att göra en extra satsning via att ta in extern spetskompetens när det gäller sommarträningen. Filip kommer ansvara för försäsongen men även finnas med oss under säsongen för att säkerhetsställa spelarnas fysiska status. 

 

- Markus ”Lillis” Vernersson som blir ny huvudtränare är en väldigt duktig, engagerad och rutinerad tränare som vi haft förmånen att jobba med tidigare i olika roller men bland annat tidigare som huvudtränare för H1. Lillis var även en riktigt duktig spelare, spelat 12 säsonger i div 1 merparten var i vår förening.

 

Mer information om ledarna ihop med en intervju med dom alla kommer senare ut på vår hemsida.  

 

MIBK sportgrupp vill passa på att önska nya ledarstaben stort lycka till säsongen 24/25! 

Föreningsinformation
Intresserad av att göra MIBK ännu bättre?
2024-05-24 14:00, Föreningsinformation

Vi vill alla att föreningen ska utvecklas och bli bättre och att fortsätta att arbeta på att vara en förening för alla. För att kunna göra detta behöver vi ideella krafter inom alla delar av föreningen; marknad, arrangemang, sociala medier, externa arrangemang är bara några exempel. Berätta för oss vad som intresserar er i ert framtida uppdrag 🙂 Ju fler vi är desto bättre kan det bli och desto mindre tid behöver alla lägga.

 

Är du intresserad så meddela det via mejl till ida.starnert@mibk.se så snart som möjligt.

 

Nu gör vi MIBK ännu bättre tillsammans!

 

//Styrelsen

HERRAR DIV.1
Eddie Ikonen förlänger!
2024-05-24 13:30, HERRAR DIV.1

MIBKs sportgrupp är väldigt glada att få informera om förra säsongens backklippa förlängt och kommer gå in i sin 3:e säsong i MIBK! Eddie kommer byta nummer och under denna säsong spela med nummer 26.

 

Vi passade på att ställa ett par frågor till Eddie.

 

Först och främst vad tycker du om H1 säsong 23/24?

- Absolut en bra säsong. Vi hade ett par mål som vi klarade av och var med och fightades om topplaceringarna in i det sista. Så vi kan ta med oss många positiva saker.

 

Dina tankar om säsongen vi har framför oss?

- Spännande! Sen jag kom till Munka tycker jag att vi har vuxit mer och mer för varje säsong och tror vi kommer fortsätta på det spåret.

 

Vilka lag tror du kommer överraska positivt respektive negativt i serien?

- Oj.. sånt går jag inte och tänker på men vet att vi hade lite strul mot Bjärred när vi mötte dem senast. Så då får jag svara nykomlingarna Bjärred. Negativt? Kan ju hoppas på Olofström i alla fall.

 

MIBK sportgrupp är väldigt nöjda med Eddie fortsätter i H1, en väldigt stark och rutinerad back som inte är lätt att ta sig förbi. Dessutom väldigt bra speluppfattning, vilket är viktigt inte minst i uppspelsfasen.

Föreningsinformation
Sommarjobb under Outdoor
2024-05-17 16:00, Föreningsinformation

Söker du sommarjobb och samtidigt är sugen på att kolla innebandy under Ängelholm Outdoor 2024?

 

Då har du nu möjligheten att skicka in en ansökan. Sommarjobbet går ut på att du antingen kommer ansvara för att livesända matcherna under Outdoor. Livesändningen görs genom en ipad/plan och det är därför bra om du är tekniskt kunnig. För de äldre kan det även bli möjligt att sitta i sekretariat under matcherna och ha hand om tid och resultat samt eventuellt något pass på parkering.

 

Arbetspassen kommer delas upp i ett pass på förmiddagen och/eller ett pass på eftermiddagen.

Om det blir så att det blir regn och turneringen flyttar in i hallarna ska man helst kunna ta sig och materialet från Outdoor området till den hall man blir placerad i på ett så snabbt sätt som möjligt.

Man hjälps också åt att se till så sarger står rätt på planerna mellan matcherna.
Beroende på hur spelschemat ser ut kan det bli att även städning/uppfräschning av området ingår i arbetsuppgifterna. 

 

Ålder: Du bör helst ha fyllt 14 år

Lön: 300 kronor/pass (blir 300:- halvdag & 600:- heldag)

Datum: 22 Juli - 4 Augusti

Blir du erbjuden sommarjobbet kommer du få ett schema med dina arbetspass.

Skicka in din ansökan via mejl till kansli@mibk.se senast 28 juni 2024 innehållande namn samt kontaktuppgifter. Skriv ”sommarjobb” i rubriken. 

HERRAR DIV.1
Victor Richardsson förlänger!
2024-05-17 13:00, HERRAR DIV.1

MIBKs sportgrupp är väldigt glada att få informera om förra säsongens kapten i H1 förlängt och kommer gå in i sin 7:e säsong i MIBK!

Vi passade på att ställa ett par frågor till Victor.

Först och främst, vad tycker du om H1 säsong 23/24?
- Framförallt en väldigt rolig säsong, men också en bra säsong spelmässigt från vår sida. Med ett ungt lag tror jag inte att många trodde inför säsongen att vi skulle vara med och slåss om en plats i kvalet ända in i näst sista omgången. 

Dina tankar om säsongen vi har framför oss?
- Spännande med fem nya lag i serien jämfört med förra året. Med det unga laget vi har så tror jag att vi bara kommer bli bättre och bättre, så jag hoppas och tror att vi kan bygga vidare på förra säsongen och vara med och slåss om topplaceringarna i år igen! 

Vilka lag tror du kommer överraska positivt respektive negativt i serien?
- Jag tror att Bjärred kommer att göra det bra som nykomling, de kan nog överraska många! Negativ överraskning är svårare.. jag väljer att säga pass på den frågan. 


MIBK sportgrupp är väldigt nöjda med Victor fortsätter i H1, en väldigt duktig, stabil och rutinerad spelare som dessutom är väldigt duktig på ta hand om alla de yngre spelare vi lyfter upp underifrån i föreningen.

HERRAR DIV.1
Victor Jensen återvänder till MIBK
2024-05-10 15:00, HERRAR DIV.1

Victor Jensen som de senaste 8 säsongerna spelat med Åstorp innebandy i framförallt Div.1 och Allsvenskan återvänder nu till sin moderklubb, alltså ytterligare en hemvändare. 

 

Det är en väldigt rutinerad målvakt vi får tillbaka vilket känns extra bra kopplat till Kristoffer Ekdahl valt trappa ner i Engelholm på grund av tidsbrist. 

 

Sportgruppen och Victor ser detta långsiktigt och vill jobba med varandra över tid. Med den professionella målvaktsträning vi har kopplat till H1 via Daniel ”Pålle” Pålsson samt Victors vilja att utvecklas är vi övertygade om att detta kommer blir väldigt bra. 

 

Nedan kommer en intervju med Victor:

HERRAR DIV.1
Pontus Andersson återvänder till MIBK!
2024-05-03 13:00, HERRAR DIV.1

Pontus som gått 3 år på RIG innebandy i Umeå tar snart studenten, efter det flyttar han hem till Ängelholm och spelar då i Munka Ljungby IBK igen! 

 

Pontus moderklubb är FBC Engelholm men gick över till Munka Ljungby IBK som 12 åring och spelade fyra säsonger i Munka med stor framgång innan han flyttade till Umeå.

 

Läs mer nedan samt en intervju med Pontus.

Föreningsinformation
Årsmöte 27/6
2024-04-26 14:11, Föreningsinformation

Välkomna till årsmöte!

 

När: Torsdagen 27/6 kl 18.00

Var: Munkahallen

 

Anmälan till årsmötet görs till kansli@mibk.se, det kommer bjudas på någon lättare mat så vi vill ha din anmälan 13/6 så vi kan beställa.

 

Ev. motioner mailas till ordforande@mibk.se senast 27/5

Föreningsinformation
Ungdomsavslutning
2024-04-18 12:29, Föreningsinformation

Söndag 28/4 kl.15.00 kommer det vara ungdomsavslutning för alla ungdomslag i Munkahallen.

 

Det kommer att delas ut priser och därefter delar vi upp lag och spelar smålagsspel i mixade lag.

 

Boka in denna dag så ses vi i Munkahallen!

HERRAR JAS
Provträning
2024-04-10 17:00, HERRAR JAS

Säsongen 23/24 har kommit till ända, tyvärr gick det inte riktigt som önskat men vi har lärt oss många nya grejer att ta med oss vidare in i nästa säsong!

Vi vill tacka Lönsboda IBK för ett grymt samarbete, vi önskar er all lycka i framtiden och hoppas att våra vägar korsas igen!

 

Vi börjar nu förbereda inför nästa säsong, alla som är födda 06/07 och vill satsa lite extra på sin innebandy är varmt välkomna att provträna med vårt JAS lag.

Provträningen äger rum den 29/4 kl 19:00 i Munkahallen. För att få vara med så krävs det att man anmäler sig och det gör man genom att skicka ett mail till munkajas@gmail.com och där ser vi gärna att ni beskriver lite kort om er själva också!

 

Är du intresserad så tveka inte på att höra av dig, vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att utvecklas framåt i din innebandykarriär!

Föreningsinformation
Köp biljetter till VM 2024 via MIBK!
2024-03-20 16:00, Föreningsinformation

Vill du se innebandy på absolut högsta nivå och hjälpa till att skapa stämning bland ”gula väggen” så kan du boka upp dina biljetter genom att skicka ett mail till kansli@mibk.se med hur många och vilken dag man vill ha biljetter till eller om man vill ha paketet med alla 3 dagar.

 

Biljetterna är placerade i kurvan och på övre läktaretage i Malmö Arena, samma sida som Svenska klacken ”Gula Väggen” så räkna med hög stämning.

 

Sveriges grupp är lottad och man kommer möta Finland, Lettland och Slovakien. Spelschemat till VM 2024 fastställs vid ett senare tillfälle.

Pris: 160:-/biljett

Paketpris: 450:-/för alla 3 dagar

 

Man betalar via Swish när man bokat sina biljetter via mail. Swishnummer 123 237 74 63 med märkning ”VM-biljetter+namn”

Begränsat antal och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är bindande och biljetterna är oss tillhanda under hösten och skickas då ut via mail.

 

Till följande dagar finns biljetter:

Lördag 7/12 2024 - Sveriges gruppspelsmatch 1 (biljetten gäller hela dagen i Malmö Arena)

Söndag 8/12 2024 - Sveriges gruppspelsmatch 2 (biljetten gäller hela dagen i Malmö Arena)

Torsdag 12/12 2024 – Sveriges Kvartsfinal (biljetten gäller kvällspasset i Malmö Arena)

Föreningsinformation
Dealbooster erbjudanden - sammanställning
2024-03-07 16:00, Föreningsinformation

Vi har sammanställt alla erbjudanden som man får i ett Dealbooster häfte.

 

Det ligger även en fil under dokument på förstasidan.

https://mibk.sportadmin.se/docs/442/9989/Dealbooster%20Erbjudanden.pdf

 

 

Nyheter från våra lag
POJKAR 10/11, 08/07 16:00 
Föreningsinformation, 05/07 16:00 
Föreningsinformation, 04/07 12:00 
Föreningsinformation, 02/07 12:00 
POJKAR 10/11, 07/06 16:54 
HERRAR DIV.1, 24/05 18:00 
Föreningsinformation, 24/05 14:00 
HERRAR DIV.1, 24/05 13:30 
Föreningsinformation, 17/05 16:00 
HERRAR DIV.1, 17/05 13:00 
POJKAR 08/09, 13/05 10:21 
HERRAR DIV.1, 10/05 15:00 
HERRAR DIV.1, 03/05 13:00 
POJKAR 08/09, 27/04 11:46 
POJKAR 08/09, 27/04 11:06 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer