SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

Föreningsinformation
Målvaktsträning
2023-09-28 16:08, Föreningsinformation

Nu är det dags att starta upp föreningens målvaktsträningar för ungdomar, träningarna kommer vara på Måndagar udda veckor 19.00-20.00 i Munkahallen.

 

Första träningen kommer äga rum Måndagen v.41 9/10 19.00-20.00 (därefter v.43, v.45, v.47 osv.)

 

Träningarna är utformade av föreningens målvaktstränare Daniel Pålsson och kommer bedrivas av föreningens seniormålvakter.

 

Anmälan görs till kansli@mibk.se

 

Till dessa pass behövs även en del skyttar så om du känner att du vill träna ditt skott lite extra så anmäl dig som skytt på ovan adress.

DAMER DIV.1
Premiären är kommen!
2023-09-27 16:22, DAMER DIV.1

Då är det dags. Efter en lång försäsong med blod, svett och tårar, träningsmatcher, en helg med team building i Göteborg och andra aktiviteter är det vår tur, ett par dagar senare än våra seriekonkurrenter. Äntligen!

 

Vi beger oss söderut för att ta oss ann Skurup på bortaplan. Ett som brukligt ungt, ettrigt och ett defensivt välskolat lag, där vi även får se upp för deras många offensiva hot, väntar. Det som dock kännetecknar motståndet störst är framförallt deras outtröttliga kämpande. Man ger sig aldrig!

 

Inför premiärmatchen har vi känt lagets nya assisterande tränare Emmy Nilsson på pulsen. Läs hennes tankar i inlägget.

DAMER DIV.1
”Telly” tillbaka i blått efter ett år på andra sidan Atlanten
2023-09-26 20:47, DAMER DIV.1
Estelle ”Telly” Lohmander, nu tillbaka i MIBK och på innebandyplanen

Imorgon smäller det. Då är vi äntligen igång, på riktigt, när vi beger oss till Skurup för vår premiäromgång. Men mer om den matchen senare. Nu är det dags att presentera en ny spelare, den sista i nuläget även om fler är på gång, i form av en hemvändare. Estelle ”Telly” Lohmander är tillbaka i blått!

 

Inför säsongen 20/21 hämtades ”Telly” in från hennes moderklubb FBC Engelholm. Då sågs hon som en talangfull målvakt för framtiden men visade direkt att hon hörde hemma på den Allsvenska scenen. Bland annat bidrog hon stort till vår historiska första trepoängare någonsin så högt i seriesystemet. Efter hennes andra säsong hos oss valde hon att ta ett sabbatsår och åka till USA, men nu kan vi återigen stoltsera med ett målvaktspar av toppklass i denna divisionen då hon gör Majs Birgersson sällskap som sista utpost. I ”Telly” får vi inte bara en otroligt duktig målvakt med en vinnarskalle som nästan saknar motstycke utan även en sista utpost som styr sitt försvar på ett högt och tydligt sätt vilket även sprider energi till laget. Även utanför planen sprider hon energi och glädje omkring sig där hon hörs minst lika mycket som på planen!

DAMER DIV.1
Fortsättning i blått för lugn, säker och bolltrygg back
2023-09-25 17:30, DAMER DIV.1
Tilda Birgersson

En bit in i förra säsongen anslöt Tilda Birgersson till föreningen från FBC Engelholm. Då blev det mestadels spel i D2, samtidigt som hon tränade med D1, men inför kvalet flyttades hon upp och blev bokförd för två matcher. För ett par veckor sedan blev det klart att hon stannar i blått och nu med en fast plats i D1.

 

I Tilda har vi en väldigt lugn, säker och bolltrygg back som bidrar på många olika sätt där hennes fina passningsspel kanske är det som sticker ut mest. Precis som många andra i truppen kan hon användas på olika positioner vilket ur en tränares perspektiv är uppskattat. Tilda bidrar inte bara på planen utan med sin personlighet även utanför den, vilket i våra ögon är väl så viktigt.

Vi är självklart väldigt glada att få dra nytta av Tildas egenskaper även kommande säsong!

HERRAR DIV.1
Referat: Munka-Ljungby IBK - Gränna AIS
Seger i premiären & AW i Malmö
2023-09-25 17:25, HERRAR DIV.1

Herrarna gjorde jobbet i hemmapremiären och besegrade Gränna. Efter en trevande start med säkerligen en del premiärnerver så gick vi till första periodvila med resultatet 0-0.

DAMER DIV.1
D1 en egen produkt rikare!
2023-09-24 19:08, DAMER DIV.1
Saga Persson

Nästa spelare att förstärka truppen i D1 är en egen produkt med tydliga ledaregenskaper och som dessutom är urtypen av en lojal lagspelare. Det är ingen mindre än Saga Persson som nu tagit alla steg genom ungdomslagen, D2 och nu nått D1.

 

Med Saga i truppen får vi inte bara en lagspelare med ledaregenskaper utan med hennes personlighet även en rejäl glädjespridare, något hon själv inte alltid verkar vara fullt medveten om.

Utöver detta är hon totalt orädd för att gå in i närkamper, har en vilja och inställning utan motstycke. I Saga har vi även ytterligare en spelare som med framgång kan användas på olika positioner.

DAMER DIV.1
Extremt viktig pusselbit fortsatt blå
2023-09-22 20:19, DAMER DIV.1
#18 Maja Björklund

Med stormsteg närmar sig seriestarten och nu är det dags att presentera de sista, åtminstone för stunden, kontraktsförlängningarna och nyförvärven. Näst på tur är spelaren som förra säsongen bar kaptensbindeln, Maja Björklund.

 

Förra säsongen började på värsta tänkbara sätt då Maja skadade sig redan i premiären borta mot Lund. Efter en tids rehab var hon tillbaka och visade sina kvalitéer och hur viktig hennes närvaro är. Maja går att använda precis överallt på planen med vetskapen om att hon går in och gör ett gediget jobb oavsett vad och alltid med lagets bästa i åtanke. Maja bidrar stort både på och utanför planen med sina kvalitéer, personlighet och ledaregenskaper. Ingen är gladare än vi att hon är kvar i blått!

Föreningsinformation
Entré för säsongen 23/24
2023-09-21 14:00, Föreningsinformation

Nu börjar det närma sig premiärmatcher i Munkahallen!

 

Entré för matcher i Munkahallen kommer vara följande:

H1    80:-/person

D1    60:-/person

H3    40:-/person

D2    40:-/person

JAS  Fritt inträde

 

Även denna säsong erbjuder föreningen ett supporterkort som berättigar inträde till alla matcher i Munkahallen. Dessa gäller även eventuella kvalmatcher (ingen platsgaranti). Supporterkortet kostar 700:- och kan köpas i entrén vid match.

 

Aktiva medlemmar så som spelare, ledare och styrelse går in gratis mot uppvisande av det digitala medlemskortet via Sportadmins medlemsapp.

 

Alla upp till 15 år går in gratis på alla matcher.

Föreningsinformation
Supporterkort 23/24
2023-09-20 18:00, Föreningsinformation

Nu är säsongens supporterkort framtaget!

 

Supporterkortet gäller till alla seniormatcher (H1, D1, H3, D2) samt eventuella kvalmatcher.

 

Pris: 700:-

 

Kan köpas redan till helgen i entrén när H1 spelar sin premiärmatch mot Gränna AIS samt H3 när man ställs mot Frosta.

 

Ses i Munkahallen!

HERRAR DIV.1
SERIEPREMIÄR MUNKAHALLEN 23/9
2023-09-19 18:15, HERRAR DIV.1

Äntligen är det dags. Seriepremiär. Hemmaplan. 23/9 13:30. 3 poäng i potten.

Innebandylek
Innebandylek start Söndag 24/9
2023-09-18 13:57, Innebandylek

Kom och prova på INNEBANDYLEK

 

Vi börjar träningen den 24:e September kl 09.00-10.00

Ett lekfullt sätt att introducera innebandyn för de allra yngsta. Vi kombinerar rörelseträning med de grundläggande i tekniken för innebandy. Häng med på Munka Ljungbys "nationalsport" 

 

Innebandylek är för barn födda 2018-2019

 

Våra träningstider är:

Söndagar kl 09.00-10.00 i Munkahallen. 

Ni som redan finns i vårt sportadmin system kommer att få en kallelse till första träningen. 

 

För att registrera er följ nedan länk.

https://mibk.sportadmin.se/form/?ID=96234

 

Varmt välkommen till MIBK INNEBANDYLEK

 

För info vänligen kontakta

linus.rahn@mibk.se

DAMER DIV.1
Ung spelare skriver D1-kontrakt
2023-09-16 10:04, DAMER DIV.1
Mathilda Ivarsson

Den närmsta tiden kommer vi presentera en rad kontraktsförlängningar och nyförvärv. Vi börjar med en spelare som inför förra säsongen hämtades in till föreningens D2-lag från moderklubben Förslövs IF. När D1 gick in i kvalet till Allsvenskan hade hon imponerat så pass mycket att hon flyttades upp för att förstärka truppen hon under säsongen tränat kontinuerligt med. Nu kan vi glädjande meddela att Mathilda Ivarsson för ett tag sedan skrev på ett kontrakt som binder henne till klubben över de närmsta säsongerna.

 

Mathilda är en spelare med otroligt många  egenskaper och verktyg vi kommer ha stor nytta av framöver. Hennes facit från förra säsongen, 16+11 på 15 matcher i D2, tyder på en spelare som vet var både målet står och hur man slår den avgörande passen. Utöver detta har hon fart, styrka och en vinnarskalle som gör att hon aldrig viker ner sig.

Var så säkra - Mathilda kommer fortsätta göra livet surt för många framöver!

25% rabatt hos Klubbhuset!
2023-09-14 08:30

Tack alla spelare, ledare och föräldrar som kom till hallen på klubbdagen och för att träffa någon från styrelsen. Föreningen, Klubbhuset och Zone var mycket nöjda med uppslutningen och de 200 hamburgarna som grillades verkade också vara uppskattade.

 

Nytt tillfälle för att komma och fika med några från styrelsen kommer bli i oktober, exakt datum presenteras under första veckan av Oktober.

 

Ni kan fortfarande använda rabattkoden MUNKALJ25 hos Klubbhuset denna kod ger dig 25% rabatt på alla ordinarie priser när ni handlar produkter utanför klubbshopens sortimentet som Skor, klubbor, blad, lindor etc så får ni 25% rabatt och detta gäller fram till 18 September. (gäller ej presentkort, klubbshopsartiklar eller andra varor med redan nedsatt pris)

 

På klubbshopen är alla priser redan rabatterade men gå gärna in MIBK:s klubbshop där ni kan beställa hem de produkter ni önskar.

https://klubbhuset.com/sv-se/artiklar/foreningarklubbshop/munka-ljungby-ibk/?page=1

 

Föreningsinformation
Klubbdag med Zone & Klubbhuset
2023-09-11 12:30, Föreningsinformation

Imorgon Tisdag den 12/9 klockan 17.00-19.00 är det dags för MIBK:s klubbdag och det är bara att komma när det passar. 

 

Våra samarbetspartners Zone och Klubbhuset kommer finnas på plats och visa upp sitt sortiment.

Denna dag lämnar dem 25% rabatt på utrustning så som klubbor, skor och målvaktsutrustning. Man kan även prova ut storlekar för kläder som finns i MIBK:s klubbshop hos Klubbhuset

 

Klubbor och skor kan köpas på plats, produkter från klubbshopen kan provas och beställas på plats, levereras hem någon dag senare.

 

Vi kommer hålla till i ena halvan av hallen och ordinarie träningar bedrivs på andra halvan.

Under denna dag kommer det bjudas på hamburgare.

 

Ses imorgon i Munkahallen!

Föreningsinformation
Idrottsrabatten
2023-09-06 13:19, Föreningsinformation

Föreningen har tagit beslut på att sluta sälja Idrottsrabatten och istället samarbeta med dealbooster. 

 

Dealbooster är ett rabatthäfte som är mer lokalt och där vi kan vara med och påverka vilka företag vi vill ha med i häftet. 

(mer info kommer inom kort)

 

Vi har en hel del idrottsrabatten häfte som inte är sålda och därav delar vi ut dessa gratis till medlemmar i föreningen.

 

Alla som är medlemmar kan hämta ett häfte i hallen om man vill. Häftena är giltiga till 2023-10-14 och kan hämtas upp under fritidsgårdens öppettider Mån-Ons 15.00-20.00.

 

Nyheter från våra lag
Föreningsinformation, 28/09 16:08 
DAMER DIV.1, 27/09 16:22 
HERRAR DIV.1, 25/09 17:25 
DAMER DIV.1, 24/09 19:08 
DAMER DIV.1, 22/09 20:19 
Föreningsinformation, 21/09 14:00 
Föreningsinformation, 20/09 18:00 
HERRAR DIV.1, 19/09 18:15 
Innebandylek, 18/09 13:57 
Innebandyskolan, 17/09 20:29 
DAMER DIV.1, 16/09 10:04 
Innebandyskolan, 12/09 00:24 
Föreningsinformation, 11/09 12:30 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer