Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla

Föreningsinformation
Handla julklappar genom Sponsorhuset
2019-12-10 11:02, Föreningsinformation

Hej!

Nu är det inte långt kvar till julafton och du är kanske själv igång med att komma på den perfekta julklappen till dina nära och kära. Nu har Sponsorhuset samlat massor med bra julklappstips för både stora och små, som vanligt får både du och Munka Ljungby IBK pengar tillbaka på alla dina köp! Du hittar mängder av både mjuka och hårda klappar här: https://www.sponsorhuset.se/munkaljungbyibk/rea-kampanjer


Är du inte gratis medlem hos Sponsorhuset ännu?
Gå igenom deras Bonusstege och på bara 5 minuter så vet du hur deras koncept fungerar. När Bonusstegen är slutförd så stöttar du Munka Ljungby IBK med upp till 50 kr och du själv får en biobiljett som är värd 160 kr. Kom igång här: https://www.sponsorhuset.se/munkaljungbyibk/intro

God Jul önskar Munka Ljungby IBK

H1
Tungt poängtapp i derbyt
2019-12-09 16:42, H1
Rasmus stod för en stark insats
Det blev ett väldigt tungt poängtapp i derbyt mot FBC Engelholm under gårdagen. Kvitteringen till 6-6 kom med endast 2 sekunder kvar av tredje perioden. Förlängningen slutade mållös och lagen delade på poängen.
D1
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS - Munka-Ljungby IBK
Derbyvinst med 0-10 mot Åstorp/Kvidinge!
2019-12-08 22:15, D1

Efter att förra helgens match blev inställd så var det äntligen dags igen. Vi gästade Åstorps/Kvidinge i Åstorps Sporthall.

D1
Andra avent är här - såklart med en adventshälsning från D1!
2019-12-08 16:09, D1

Andra adventsfilmen vill vi denna gången tillägna våra tre coacher: Robin, Daniel och Niclas.

Vi önskar Er en härlig andra advent, titta och njut av dem samstämmiga tonerna! :)

Föreningsinformation
Sista dagen för beställning av hood och t-shirt
2019-12-08 14:45, Föreningsinformation
Våra nya snygga Supporterhoodar eller t-shirts har varit en succé hittills. Hade du också tänkt beställa inför Gothia Cup? Lägg då beställningen senast 15/12 för att det säkert ska hinna hem i tid. Beställ genom vår Supportershop.
H1
Dagen är här, dags för derby!
2019-12-08 10:44, H1
På söndag hoppas vi på många måljubel från hemmalaget
Äntligen är det dags för årets första derby i serien! 16.00 idag kör matchen igång och vi hoppas på en fullsatt hall. För att ge er en så bra upplevelse som möjligt kommer följande finnas i hallen:

- Helt nyinköpta Beachflaggor som ger en underbar inramning till hallen. 
- I kiosken kommer ni ut över det vanliga även varm chocklad, lussekatter och glögg. 
- Grillen är igång utanför, så ni kan köpa goda tjockkorvar. 
- Passa på och köp årets bingolotter till uppesittarkvällen 23:e december. Finns att köpa enkellott, x2 och x5.


Men framför allt så kommer ni att få se ett glödhet innebandyderby på planen. Kom till hallen och klä er gärna i blått. Kan ni inte komma på matchen men ändå vill följa den, så kan ni kolla på vår streamingtjänst där alla kommande hemmamatcher sänds live. För att stream matchen tryck här.

Varmt välkomna till Munkahallen!
H1
Pulsen på Carl Nilsson
2019-12-08 10:35, H1
Sist ut är Carl Nilsson, årets huvudtränare. Carl sadla om inför denna säsongen, från att spelat ett antal säsonger i H1 i olika perioder så valde Carl att lägga klubban på hyllan och ta utmaningen som huvudtränare istället. Vi träffade Carl dagen innan derbyt för att ställa några frågor.
H1
"Lillis" har varit med i några år
2019-12-07 08:00, H1
Lillis ska coacha fram laget på söndag, även om han gärna själv hade spelat
Nästa man att intervjua är lagets gamling, Markus "Lillis" Vernersson, tillika lagets assisterande tränare. Lillis kom till Munka från FBC Engelholm i samband med att Munka skulle göra sin debutsäsong i division 1 2008/09. Sedan dess har Lillis endast missat två säsonger i H1, först som spelare och på senare år som ledare.
H1
Vi träffade vårt nyförvärv från Schweiz
2019-12-06 14:39, H1
Marino gör sitt första derby i MIBK-tröjan
Marino Tomaselli tog kontakt med föreningen i våras då han vill flytta till Sverige och satsa på innebandy. Han träffade ett par olika klubbar men valet föll på Munka. Vi ville kolla läget med Marino hur det gått så här långt samt hur det känns inför hans första derby.
H1
Vi tar pulsen på lagkaptenen
2019-12-05 15:31, H1
Ludvig har spelat i MIBK hela sitt liv och redo för ytterligare ett derby
Då var det dags att ställa några frågor till H1:s lagkapten, Ludvig Lindström. Ludvig är i grunden en Munkabo (Hillarp, viktigt att poängtera) och har alltid spelat innebandy i MIBK. Under sina 9 år som seniorspelare har han hunnit med att spela i alla divisioner föreningen spelat i, 4-1. Ludvig har även hunnit med att spela i alla tre olika seniorlagen föreningen har haft. Ludvig har tidigare varit lagkapten i vårt H2 och är numera H1:s lagkapten. 
H1
Martin Andersson inför derbyt
2019-12-04 12:34, H1
Martin under ett av alla derbyn mot ÅKIBS
Nästa person vi har träffat och ställt frågor till inför derbyt är den gamla MIBK-profilen Martin Andersson. Martin har tidigare spelat 8 säsonger med MIBK:s H1 innan han trappade ner. Dess för innan hade han spelat 4 säsonger i FBC Engelholm. Så sent som förra året började Martin som tränare för H1, men efter sommaren fick han hoppa på grund av studier. 
H1
Tim Klintvik om derbykänslan
2019-12-03 08:45, H1
Tim är inne på sin sjunde raka säsong i H1
På söndag är det dags för årets första derby i serien, när FBC Engelholm kommer på besök i Munkahallen. För att höja temperaturen inför matchen kommer vi att ställa några frågor till några olika personer under veckan. Först ut att svara på frågor är Tim Klintvik i H1, som vi fick tag på direkt efter måndagens träning. 
D1
Första advent och D1 är tillbaka med en julhälsning!
2019-12-01 17:02, D1
1:a advent - och som ni har längtat....! Freddy Kalas kom på besök och ville skicka en liten julhälsning. 
H1
Extremt viktig seger
2019-11-30 16:51, H1
Johannes Andersson stod för det avgöran 5-6 målet
MIBK tog en extremt viktig seger under eftermiddagen mot Fristads på bortaplan. Ett tag såg det ut som att det skulle bli en stabil seger, men till slut blev det väldigt jämnt och uddamålsvinst. 
H1
Årets längsta bortamatch
2019-11-30 08:02, H1
Vår samarbetspartner VisioNi kör vårt H1 till bortamatchen idag
Om drygt en timme rullar bussen upp till Fristads, norr om Borås. Det är säsongens längsta bortamatch som ska spelas idag. Det blir en tuff match, då Fristads har vunnit 2 av sina 3 senaste matcher.
Nyheter från våra lag
 
På gång
Stötta oss!
Sponsorer