Rafflande talang äntligen klar för MIBK!
2019-07-15 13:27

MIBK är väldigt glada att kunna presentera nästa nyförvärv - Moa Schörling!

MIBK utökar truppen med en ung talang som vi haft ögonen på ett par säsonger, Moa är fysiskt stark, snabba fötter och har väldigt bra spelförståelse som tillför spets i säsongens redan starka trupp. Moa spelar med mycket fart och är en aggressiv spelare som gärna bryter mönstret i matcherna med sitt genombrottsspel.

Läs en kortare intervju med Moa;

Välmeriterad spelare klar för MIBK!
2019-07-12 13:20

MIBK är väldigt glada att kunna presentera nästa nyförvärv - Linda Nilsson!

Med meriter från SSL, Allsvenskan och U-19 landslaget kommer hon tillföra både rutin och spets trots sin ringa ålder. Med en ”verktygslåda” full av välslipade verktyg i form av bla. spelförståelse, skott och inställning kommer hon vara en stor tillgång för MIBK i en som många säger den tuffaste division 1 serien någonsin.

Läs en kortare intervju med Linda;

Tvåvägscenter klar för MIBK!
2019-05-14 12:30

Dags att presentera nästa nyförvärv - Emmy Nilsson!

Emmy är en så kallad kompass-spelare som är bra i alla riktningar på planen och besitter en stor innebandykompetens, hon har en väldigt bra inställning, jobbar stenhårt både på träning som match och är väldigt klok i sina beslut på banan. Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Emmy till föreningen då hon även vill och kommer få satsa på sin ledarroll i våra ungdomslag.

Läs en kortare intervju med Emmy;

Sniper klar för MIBK!
2019-05-10 10:11

Efter ett uppehåll från innebandyn är vi väldigt glada att presentera nästa nyförvärv, Sofia Henriksson

Genom åren har hon samlat på sig mycket rutin och erfarenhet där hon varit med på olika avancemang i seriesystemen förut. Sofia är en spelare med bra spelsinne och har förmågan att ofta befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle och vi ser fram emot att få ta del av detta i MIBK.

Läs en kortare intervju med Sofia;

Powerforward klar för MIBK!
2019-05-08 18:42

Dags att presentera nästa nyförvärv i truppen och det är powerforwarden - Anna Johansson Modig!

Anna är stark, snabb och spelar med mycket energi, en tävlingsinriktad tjej som ger 100% i varje moment på träning & match.  Hon har skaffat sig mycket rutin efter många säsonger i Allsvenskan och med sin härliga personlighet kommer hon passa perfekt in i MIBK.

Läs nedan för en kortare intervju med Anna;

Målmedveten talang väljer MIBK!
2019-05-03 11:15

Vi är väldigt glada att vårt andra nyförvärv 19/20 kan presenteras - Wilma Holmkvist!

Till truppen adderar vi en målmedveten, snabb, energisk och målfarlig spelare som förra säsongen gjorde 14 mål i Div.1 för FC Helsingborg. Wilma besitter en stor potential och det ska bli spännande att följa hennes utveckling i vår förening.

Läs en kortare intervju med Wilma nedan;