SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
HERRAR DIV.1

Munka och FCH fortsätter låna ut spelare till varandra
2021-02-01 14:00
Munka Ljungby tar in Oliver Windfeldt och Linus Persson på dubbellicens resten av säsongen från FC Helsingborg.

På andra hållet lånar Munka Ljungby ut Oliver Uhrberg till FCH Helsingborg resten av säsongen.


Martin Envall från Munka Ljungby kommenterar samarbetet:
- Munka Ljungby och FCH har haft bra och fungerande samarbete över tid. Innebär att vi flyttat en hel del spelare mellan föreningarna de senaste säsongerna. Ett samarbete som i grunden handlar om utveckla spelare och ge dom så bra förutsättningar som möjligt
Två MIBK talanger på dubbellicens med Åstorp
2021-01-30 11:12
Elias Påhlsson & William Jönsson
Elias Påhlsson samt William Jönsson kommer gå på dubbellicens med Åstorp resten av säsongen. Dubbellicenserna innebär att spelarna kan spela matcher både med Åstorps i allsvenskan samt i Munka Ljungbys div 1 lag.

Ola Svensson Rolf, senioransvarig i Åstorp kommentar till dessa två dubbellicenser:
- Vi tackar Munka för ett snabbt och proffsigt bemötande. Killarna har tränat ett tag nu med oss de tagit stora kliv framåt så nu när truppen varit hårt drabbade av covid-19 så var det en bra lösning. Vi har en tunn trupp, planen är att vi ska spela 11 matcher under februari månad vilket är ett väldigt tufft spelschema, därför känns det väldigt bra att bredda vår trupp. Redan på söndag följer killarna med upp till Karlstad och är tillgängliga för spel.
Munka Ljungby lånar ut tre spelare till FC Helsingborg och SSL!
2020-11-22 12:00
Oliver, Joel och Max

MIBK lånar ut Oliver Uhrberg, Joel Skog och Max Drangnér till FC Helsingborg tillsvidare.

- FCH har just nu en del långtidsskador, vilket gör att deras trupp är väldigt tunn. När FC Helsingborg kontaktade oss för diskutera lån av ett antal spelare så var vi redan från början positivt inställda, inte minst för att vi just nu inte kan erbjuda våra spelare speltid eftersom vår serie är pausad. Efter det tog vi diskussion med spelarna som var aktuella, samtliga var väldigt positiva till denna utlåning. Efter det har det gått väldigt snabbt, säger Martin Envall senioransvarig MIBK.
Inför Pixbo Wallenstam IBF
2020-10-27 17:21
Ny match, ny utmaning. 
Efter en komfortabel vinst mot Warberg sist ställs nu laget inför ny match mot Pixbo redan nu på torsdag i Wallenstamhallen kl 19.30.
Vi passade på att ställa några frågor till Johan Åkesson.. 
Tre efterlängtade poäng!
2020-10-24 13:45
#Matchens lirare (Oliver Uhrberg)

Efter 3 omgångar utan vinst begav sig laget upp i landet för match, närmare bestämt västkusten och Warberg.

Vi inleder uppvärmningen ganska trevande, kanske för att de flesta jobbat under dagen och stressat till matchen. Men vi kommer igång, Ollie(Oliver Uhrberg) och Åke(Johan Åkesson) driver på och skriker vilket får igång oss mer och mer och vi kan avsluta vår uppvärmning med betyget helt ok...

Full pott i Varberg?
2020-10-22 00:20

Nu på fredag så har laget sin fjärde match för säsongen och det är Warberg IC som står för motståndet. Matchen spelas i Varberg klockan 19.30 och man kommer kunna följa matchen på svenska innebandy appen i telefonen eller så kan man kolla på matchen online via denna länken: https://solidsport.com/warbergic/games/g/nm1geydu

Lite om senast och Varla hemma.
2020-10-08 23:04

När förra veckan startade hade vi ganska många spelare på skade/sjuklistan men det såg ändå ljust ut då det var många spelare som var på väg tillbaka men hela veckan har varit lidande med mycket manfall och hade dialog hela vägen in i det sista för att i alla fall få ihop 3 hela femmor. Vi lyckades få till så att Alfred Göransson och Jacob Pålsson från P04 kom och stötta upp stort tack för det. Med så mycket manfall öppna det upp för lagets huvudtränare Carl Nilsson som fick damma av klubban och slänga på sig ett matchställ igen, förra säsongen fick han kliva in som målvakt, en man med många strängar på sin lyra? Uppvärmningen drog igång i vanlig ordning ca 30minuter innan matchstart och det såg riktigt fint ut, rätt inställning där alla såg ut att vara påkopplade...

HEMMAPREMIÄR!
2020-10-01 19:20
Bortapremiären mot FBC Partille är avklarad och denna tillställning slutade 5-5 efter en fantastisk upphämtning av hela laget. Första perioden kändes spänd, nervös och kanske lite väl övertaggat gäng på banan. Partille fick snabbt utdelning på första skottet på mål, 1-0 och det dröjde 9 minuter och vi hade 2-0 på tavlan men vi lyckas göra ett mycket viktigt 2-1 mål i slutminuten av första perioden...
SERIEPREMIÄR!
2020-09-24 19:30
Bild ifrån https://pibs.myclub.se
Lördagen den 26/9 klockan 16:30 blåser domaren igång säsongens allra första match och det är mot nykomlingarna FBC Partille. Vet att laget är väl förberedda på uppgiften och är inne på sitt sista träningspass ikväll innan laget packar ihop väskorna och beger sig. Kommer vara mycket skratt som det brukar vara på bussen till bortamatcher, men så fort bussen har stannat uppe i Partille så finns där bara EN sak som gäller! Vi bytte några ord med huvudtränaren Carl Nilsson bara några få dagar innan matchen.
Allsvenskt Lag kommer på besök
2020-09-04 20:15

Vi är nu inne i månad september och det betyder seriepremiär inom kort, men först har vi sista matchen att beta av innan allvaret drar igång på riktigt. Tyvärr har vi fått lida av ganska många skador under hela försäsongen men många är också tillbaka på benen igen och redo mer än någonsin. Det är inte vilka som helst som kommer på besök utan allsvenska Lagan IBK står för motståndet imorgon (5/9). Klockan 13:00 blåser domarna igång matchen. Det är inte första gången Lagan besöker Munka-Ljungby utan klubbarna känner till varandra mycket väl sedan tidigare...

Nästbäst i nordväst = Munka-Ljungby IBK
2020-08-30 21:45
Under helgen som gick så spelades den årliga ”Nästbäst i nordväst”. En försäsongsturnering som består av Munka-Ljungby IBK, Åstorp/Kvidinge och Landskrona Falcons. 

Vi startade med ett möte mot Landskrona, på hemmaplan i fredags. Eftersom vi har en del skador för tillfället så var det en trupp på tre målvakter och tretton utespelare som bytte om.

Domarna blåser igång första tekningen och Landskrona rivstartar dom första fem minuterna samtidigt som vi inte alls är med i matchen varken med kropp eller knopp. Som tur är så har vi nog seriens bästa målvaktsuppsättning vilket gjorde att vi kunde rida ut den första stormen utan någon skada skedd...
Sänder våra matcher online...
2020-08-28 00:05


 MIBK kommer gå in på plan via nödutgången (samma som på träning) på hemmasidan och motståndarna via det vanliga hållet.

Ledarna ska informera motståndarlag att dom ska dokumentera vilka spelare, ledare och anhöriga som besökt hallen för eventuell framtida smittspårning. Våra ledare gör det samma för MIBK.

Vi kommer inte tillämpa sidbyte i matchen och ingen fysisk kontakt vid tack efter matchen.

 

Självklart gäller alla allmänna restriktioner så som att vid minsta symptom stannar man hemma.

Vi följer detta med största noggrannhet och kommer skicka ut info om något skulle ändras.

Annars har vi ett jättebra alternativ och det är att följa oss online istället via denna länk
https://solidsport.com/mibk/games/g/4kqlvysm


Vi kommer att sända så många matcher vi bara kan via solidsport.se så skaffa dig ett medlemskap och prenumerera på oss, för redan idag(28/8) besöker IBK Landskrona falcons. Givetvis sänder vi denna match också. 

Träningsmatcher...
2020-07-31 21:30

Sommarträningen börjar lida mot sitt slut och vi kommer att fortsätta inomhus men nu med något alla längtar efter, klubbaboll. Några få tuffa utomhus träningar kvar där man får bita i ordentligt för att hänga med. Vecka 33 drar hela laget iväg på läger i våran egen sportstuga med massa aktiviteter men redan helgen efter spelar vi säsongen första träningmatch mot Jönköping IK.

För övrigt har sommarträningen och resultaten sett fantastiska ut på många håll.


Träningsmatcherna som kommer är följande:


22/8 Jönköping IK hemma.

29/8 Åstorp IBS Borta.

5/9 Lagan IBK hemma.

Ledarstaben 100%
2020-07-16 10:45

Står nu klart att Niclas Lindstedt går in som assisterade tränare tillsammans med Carl Nilsson. Det är ingen hemlighet att Niclas har under hela året varit ett förstaval och det känns jättebra att det nu äntligen står klart. Med Lindstedt så får vi ytterligare ett djup i utvecklingen för hela laget men framförallt kommer att jobba extra närma våra yngre spelare. Vi kan nu konstatera att ledarstaben är klar inför säsongen 20/21.


Tränare Carl Nilsson

Assisterande Niclas Lindstedt

Målvaktstränare Daniel ”Pålle” Pålsson

Lagledare Tore Kristiansson

 

Niclas själv tycker det känns bra och att det är en spännande utmaning.

Signerat nytt 2-årsavtal
2020-07-10 12:45
Oliver Uhrberg

Truppen har tagit fin form under året och många pusselbitar har trillat på plats och en av dem viktigaste bitarna är nu lagda, Uhrberg har precis kritat på för 2 år till med MIBK. Känns fantastiskt att få ha med denna gigant i jakten på våra mål. Det är inte bara på planen som Oliver är viktig utan med denna unga trupp vi ligger inne med 20/21 är han en stor förebild. Kommer bli otroligt spännande att följa herrarnas division 1-lag som är mitt uppe i försäsongen, många svettdroppar kvar innan vi sätter igång med klubbaboll. Vi passade även på att ställa några frågor till Oliver…

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Munka-Ljungby IBK, 28/09 14:15 
Munka-Ljungby IBK, 16/09 19:00 
Munka-Ljungby IBK, 16/08 21:05 
Munka-Ljungby IBK, 19/03 10:50 
Munka-Ljungby IBK, 13/03 16:10 
Munka-Ljungby IBK, 11/03 21:31 
Munka-Ljungby IBK, 02/01 15:24 
Munka-Ljungby IBK, 25/11 19:00 
Munka-Ljungby IBK, 12/08 08:46 
Munka-Ljungby IBK, 10/08 10:02 
Munka-Ljungby IBK, 16/06 10:57 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 19:40 
Munka-Ljungby IBK, 11/06 17:51 
 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer