Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
H1

H1 startar säsongen med NBINV
2019-08-20 20:28
På fredag är det dags för säsongens första träningsmatch. Det är den årliga försäsongsturneringen Näst Bäst i Nordväst "NBINV" som spelas i helgen. Detta året med ett nytt format och ytterligare ett lag. FBC Engelholm ansluter till turneringen. 
Ass tränare klar för H1
2019-08-03 16:53
Nu är det klart med en ny assisterande tränare till H1. Det blir ett bekant ansikte i form av Markus "Lillis" Wernersson. Senast Lillis var i Munka var för två år sedan, när laget väldigt snöpligt missade att gå upp till Allsvenskan mot Lagan.
Eric permanent MIBK spelare
2019-07-08 12:00
Eric Johansson har under försäsongen varit med MIBK H1 och har imponerat så pass mycket på tränaren Carl Nilsson att han blev erbjuden ett H1 kontrakt. Eric har valt att skriva på avtalet och är numera en del av H1 truppen.
Välkommen Linus!
2019-06-13 12:30

Linus Molin är klar för spel i MIBK kommande säsonger. Spelaren ansluter från Halmstad IBK där han spelat de senaste säsongerna. Linus har även ett förflutet i Röke IBK (moderklubb) och FC Helsingborg. Molin har under de senaste fyra säsongerna producerat imponerande 126 poäng i div 1 –spelet. Vi får in en rutinerad poängspelare med fina handleder och ett grymt spelsinne.  


Tim stannar i MIBK
2019-05-28 11:13

Klart att Tim Klintvik sannar i MIBK kommande säsonger. Detta trots lockande anbud från lokalkonkurrent.Tim som fick delar av föregående säsong spolierad av skador är nu grymt sugen på att ta steget fullt ut. En spelare med grym vinnarskalle och den som kan vara skillnaden när det väl gäller. Kan med vilja och kvalité avgöra matcher på egen hand. Med Tim på tåget betyder det att vi förlängt med i stort samtliga spelare från föregående säsong.  

Simon Nilsson till SSL och Warberg IC
2019-05-28 08:59
MIBK och Warberg IC är överens om en övergång för Simon Nilsson. Det betyder att vi nästa säsong får se Simon i SSL-nykomlingens tröja. Simon som över tid lockat till sig intresse från flera lag i högre serier kände själv att tiden var rätt. En spelare som levererat på en jämn hög nivå under flera säsonger och nu provar sina vingar på högsta nivå. Vi önskar Simon stort lycka till både på planen och med kommande studier.
 
Stötta oss!
Sponsorer